Tänään oli taas ihana päivä ulkoilla ja touhuta koirien kanssa. Isännyys innostui värkkäämään itse muutaman hypyn Iitaa ja Helmiäkin varten ja niitä herra onkin koko viikonlopun tehnyt ja maalaillut. Tämä siis tapahtuu maalla, eihän tässä takapihalla mitään sellaista mahtuisi tekemään, kiitos siis hyvästä paikasta, jossa tälläisiä hommia tehdä voi. Esteiden kappaleet jätettiin kuivamaan ja viikolla sitten joku ilta voidaan ne kasata ja pääsevät sitten ihan kokeilemaan kunnolla miten se harjoittelu sujuu kotosalla. Oli muuten aika hyvin ajoitettu maalaus, isännyys kantoi kappaleet kuivamaan sateen alta, ukkonenkin täällä jyrisi ihan mallikkaasti.

Helmi-hemuli kävi tänään mätsärissä Iisalmessa ja sai punaisen, mutta ei sijoittunut. Olemme tosi tyytyväisiä neidin käytökseen mätsärissä, seisoi tosi kauniisti ja malttoi ravata ja liikkua kuten pitääkin. Hieman pitäisi vielä saada malttia paikallaan seisomiseen, mutta muuten neiti kyllä esiintyy edukseen,tätä tarvitaankin vajaan parin viikon päästä Joensuussa ihan oikeassa näyttelyssä. Toivotaan vaan, ettei neitonen heitä ihan kaikkea karvaansa menemään, niinkuin nyt tekee. Korvat kutistuivat puolella eilisen pesun ansiosta ja joka paikka on täynnä mustaa karvaa. No, onneksi sitä karvaa on mistä tiputtaa.

Eemeli ja Iita heittivät tänään talviturkit viileässä vedessä. Eemelihän mennä porskutti täyttä päätä vedessä, noutamisen avulla sinne veteen saatiin. Iita-neitosta piti hieman avittaa, mutta löytyihän ne uintiliikkeet sieltäkin ;)

Nyt koko koiralauma nukkuu tyytyväisenä ulkoilusta väsyneenä ja emännyys koettaa hoitaa auringossa palannutta nahkaansa. Sitä kun ei usko, että auringossa ei passaisi seistä päiväsaikaan tai seurauksena on tomaattilook, kuten nyt.