Täällä ollaan vihdoinkin kaikki terveiden kirjoissa, tai no, isännyydellä ja minulla taitaa aina viirata päästä, kuten nytkin ;))

Iita sai tikit pois viikko sitten ja neidin meno on aivan huimaa. Pallon perässä juoksee ja agiharkoissa oli vauhtia piisannut íhan mukavasti. Neiti on ihan oma itsensä ja hurmaa meidät yhä uudelleen ja uudelleen pirteällä olemuksellaan. Äiskän ihana Iita :)

Helmi on käynyt nyt 3 kertaa agiharkoissa ja neiti alkaa saada vauhtiakin tekemiseensä. Aluksi katsellessa tuntui ettei Helmi edes älynnyt mistä se palkan sai, mutta nyt tekemisesssä on sellaista meininkiä et aivot on jo mukana. Nyt onkin pari viikkoa taukoa ja isännyys pääsee treenaamaan sekä Iitan että Helmin kanssa omilla esteillä.

Wilman kanssa käytiin keskiviikkona pitkästä aikaa kävelemässä kaupungilla. Ensin vierailtiin agikentällä ja olinpa neidistä ylpeä, kun yksi kouluttajista kysyi, että onko varmasti sama koira kuin tammikuussa näyttelyharjoituksissa? Wilmahan oli silloin juuri meille tullut ja oli todella arka. Nyt Wilma meni kouluttajien luo rapsutuksia vaatimaan ja olemaan ihana. Työ ei siis ole mennyt hukkaan,mutta sitä jatketaan koko ajan.

Eemeli nauttii auringosta ja uintireissuista. Eilenkin uida porskutti kepin perässä niin mielissään. Kuten Iitakin, josta on tullut varsinainen vesipeto. Hakee keppiä niin mielissään ja pitkiäkin matkoja uida polskuttaa kuin paraskin noutaja. Helmi ja Wilma tyytyvät kahlailemaan rantavedessä, joskus Helmi menee uimaan kun sílle viskelee kiviä haettavaksi. Joskus veteen menoa pitää hieman avittaa ja siitäkään neidit eivät mieltään pahenna...

Nyt pitäisi saada taas itseään niskasta kiinni ja aloittaa päivittäinen lenkkeily, kun vauhtiin pääsi ennen sairastelua. Tuottikin se tulosta, elämästä nautitaan melkein 13kiloa hoikempana ja hommaa onkin tarkoitus jatkaa yhtä menestyksekkäästi. Siinä saa koiratkin kuntoilua, jotkut jopa kyllästymiseen asti..

Viikon päästä sunnuntaina mennään Wilman ja Helmin kanssa Rantasalmelle näytelmiin. Siitä seuraava viikonloppu kuluukin reissatessa. Lauantaiksi mennään Iitan kasvattajan luo Kemiin Chirpy-päiville ja sunnuntaiksi Ylivieskaan näyttelyyn. Kiirettä pitää!