Meillä on vauvoja! Wilma pyöräytti maanantai-iltana maailmaan 2 suloista ja tuhisevaa kakaraa. Ensin syntyi ihastuttava ruby-narttu ja pari tuntia myöhemmin saatiin maailmaan vielä bläkkärinarttu, ihana sekin. Nyt neitoset kasvavat ja kasvavat ja kasvavat hyvään malliin Wilma-mamman hyvässä hoidossa. Neiti pitää tyyliin kantaa ulos ja ruoka ja vesi tarjoillaan laatikkoon. Nyt jopa malttaa moikata toiset koirat ihan rauhassa, mutta aina tahtoo olla kiire kakaraisten luo yläkertaan. Molemmille neitosille on jo olemassaan koti alustavasti sovittuna.

Toiset suhtautuvat tähän pentutohinaan kukin omalla tavallaan. Eemeli nyt nuuskii Wilmaa ja tuhahtaa, Iita kyttää koko ajan pääsyä yläkertaan, Helmi nuuskii ja kyttää ja Peppi, no, Peppi ei nyt taida tajuta koko asiasta vielä yhtään mitään :)

Kovin ollaan pienoisista ylpeitä ja ihastuksissa ollaan myöskin. Kyllähän siellä laatikon äärellä menisi aikaa, mutta Wilma ei vahtaamista vaadi, mielummin hoitaa lapsiaan itse ja antaa meidän puuhailla toisten kanssa. Nyt vaan seurataan pikkuneitien kehitystä ja kasvua ja aletaan miettiä neitosille nimiä..