Toukokuu alkaa kohta olla lopuillaan ja kesä on tullut meillekin! No, tälläkin hetkellä on niin synkkää ja harmaata ettei kesäksi uskoisi, mutta aina välillä se aurinko jaksaa paistaa ja lämmintä riittää ihan kivasti.

Tänään tapailtiin taas cavalieroja isohko lauma, kiitoksia kaikille mukana olleille. Mukava, että saadaan porukkaan uusia tulijoita, ihana Ninja-neitonen on tällä haavaa uusin tulokkaamme ja sitä edellisen Jesse-poika Lapinlahdelta. Meiltä oli mukana vaan 4 koiraa, Helmi jäi kotiin juoksujensa takia. Niin, ei meillä siis 4 lieroa ole, vaan mukana menossa olivat myös sulassa sovussa Eemeli ja Peppikin. Reissulta saimme mukaamme Fanni-neitosen, josta pitäisi saada otettua ihan kunnon virallisia poseerauskuvia, edelliset taitaa olla monen kuukauden takaa ja vieläkin Picasassa  Oliskohan hieman huonoa tämä päivittely välillä.... Onpahan kotosalla nyt siis 6 koiraa, onneksi ei oo ihan jatkuva tilanne, vois tulla tilan ahtaus jossakin välissä.

Iita ja Helmi ovat parin viikon tauolla agista tivolin ja sirkuksen vuoksi ja onneksi Helmi ajoitti juoksunsa tähän väliin. Viime viikolla neiti oli kuulemma ollut korvaton ja laiska, kun taas Iita oli yllättänyt isännän menollaan ja vauhdillaan. Ehkä se Iita vielä kisoissa pääsee loistamaan, kunhan kisoihin neitonen pääsee vaan juoksemaan. Peppi pääsee näyttelykehään viikon päästä sunnuntaina, neitonen on pienoisella syöntikuurilla, jotta näyttäisi edes hiema enemmän labbikselta kuin ajokoiralta. Ihan mahdoton yhtälö on se, kun neiti syö kuin hevonen muttei ruoka jää uumalle, vaan katoaa taivaan tuuliin mahdottomana energiana ja menemisen haluna.. Milloinkahan mahtaa koira rauhoittua, sitä aina välillä toivottaisiin.

Itellä odotusta olisi jäljellä vielä jokunen viikko, kumpa ei kelit liikaa lämpiäisi tai joltakulta menee hermot lopullisesti. Kauhulla odotamme mitä karvainen lauma toteaa toivottavasti vähemmän karvaisesta lauman jatkeesta juhannuksen seutuun