Juu eli oltiin porukalla mätsärissä, meiltä esiintyi "vain" Peppi ja lisäksi seuranamme oli Fanni ja Lotta eli Wilman suloiset lapsukaiset, joille muuten huomenna ikää kertyy huimat 6 kuukautta! Eli puolivuotispäivä-onnittelut suloisille neideille tänne Iisalmeen!

Koko porukka esiintyi pennuissa ja siskokset joutuivat kilpasille keskenään. Molemmat esiintyivät hienosti, pöydälläkään ei liiemmin pelätty ja tiukan taiston vei Lotta ja Fanni sai hienosti punaisen nauhan. Peppi kisasi kaunista irlanninsetteria vastaan ja vei voiton minun ihmetyksekseni. Eipä tosin, Peppi käyttäytyi aivan eri tavalla kuin normaalisti, kuunteli ja malttoi seista ja se häntäkin heilui ihan kiitettävään tahtiin. (olikohan niillä makkaranpaloilla jotain tekemistä asian kanssa Silmänisku) Fanni sijoittui sitten sinisissä pennuissa kolmanneksi ja sai palkinnoksi hienon pyyhkeen ja ruokasäkin. Lotta sai hienoa harjoitusta ollen punaisten pentujen viides. Peppi sen sijaan oli punaisten pentujen toinen, joka yllätti meidät iloisesti. Neiti olikin hyvin ylpeä kantaessaan palkintoleluaan meidän luo ja eikä tuo ruokasäkkikään tainnut mikään huono juttu olla. Kuvia tämän päivän koitoksesta laitellaan galleriaan kunhan ehditään.

Iita kävi leikkauksessa torstaina ja hyvin on neitonen toipunut. Torstai-illan oli aikas tokkurassa, mutta nyt jo saa komennella ettei ihan liiaksi äidy riekkumaan ja juoksentelemaan, kun pitäisi malttaa vielä jokunen aika olla kiltisti.

Ensi viikolla pyörähtää taas Helmiäisellä agitreenit käyntiin ja sitä seuraavalla viikolla pääsee Peppi-neitonenkin eskarikurssille tutustumaan agilityn saloihin. Taitaapa isännyys saada siitä uuden agikoiran, mikäli vaan lonkkakuvat aikanaan antavat myöten. Iita pääsee harkkoihin, kunhan sairaslomailee ensin hieman.