Aloitetaan hyvillä uutisilla. Wilma kävi tänään viimeinkin sydänkuuntelussa ja terve pumppuhan se siellä jyskytti. Jännä miten aina sitä itsekin pidättää hengitystään ja odottaa paniikissa eläinlääkärin tuomiota. Toinen syy miksi lekurissa kävimme, oli neiti ikiliikkuja Peppi. Neidille sattui viikko sitten pieni vahinko; maalla on mukava juosta vaikka päin hetekkaa ja loukata siinä rytäkässä jalkansa, jota nyt vajaa viikko katseltiin ja käännyttiin viimein lekurin puoleen, kun ontuminen ei mennyt itsekseen ohitse. Nyt ollan sitten parin viikon kipulääkekuurilla ja pitäisi malttaa pysyä levossa ja aloillaan edelleen  Öö, voisiko joku kertoa miten asia onnistuu tuollaisen duracell-koiran kanssa? Uimista lekuri suositteli, joten koetamme päästä joka ilta uimaan, jotta edes päivät sujuisivat hieman rauhallisimmissa tunnelmissa... Ehkä... Suurin harmi asiassa on tietysti se, että sunnuntainen näyttely jäi tietenkin välistä. No, uusia näyttelyitä tulee ja toivotaan nyt vaan kovasti et jalka korjaantuu levolla.

Iita-neitonen puolestaan pääsi loistamaan perjantai-iltana oman agiseuramme möllikisoissa korjaten voittopotin kilpailijamölliluokasta  Uusi, hieno ja iso pytty pääsi kunniapaikalle palkintohyllylle ja palkinnoksi saatuja makupaloja on kyllä toisillekin jaettu. Tauko teki hyvää, sekä ohjaajalle että koiralle. Nyt pitäisi vaan alkaa kattomaan kisoja ja ilmoittautumaan niihin mahdollisuuksien mukaan. Parhaillaan harjoituksissa ovat molemmat vauhtihirmuneidit, josko Helmikin olisi jo juoksuistaan toipunut ja vauhti olisi palannut neidin mieleen.

Osku, Revonpesän Rinssi Rohkea, kävi pari viikkoa sitten silmätarkeilla ja sillä puolen kaikki olikin ok. Aikaisemmin Oskulta on katsottu polvet ja kuunneltu sydän. Polvet ovat molemmat 0:t mutta harmittavasti pennusta asti kuulunut sivuäni kuuluu edelleen. Niin iköön kaikissa tarkeissa on käynyt Ace, Revonpesän Risto Reipas. Acen sydän ja silmät terveet, polvet 0/1. Kiitokset Helenalle sekä Marikalle ja Jarmolle, kun herrat on tarkastettu! Neitosten tuloksia odottelemme. Minni ja Lotta menevät tarkastuksiin, kunhan aika on omistajille sopiva. Myös R-pentueen isä Eetu, Panda's True Man, kävi silmätarkastuksissa ja kaikki oli ok.

Nytpä vaan odottelemme ajan kulumista ja lähtöä... Alkaa tämä oma olotila jo olemaan melkoisen isohko...