Tässä välissä onkin ollut paljon tapahtumia ja merkkipäiviä, kun viimeksi tänne blogiin olen jotakin ehtinyt raapustella.

Kävimme porukalla pyörähtämässä Kajaanin tamminäyttelyssä, mummu sai pikkumiehen hoitoonsa ja minäkikn pääsin mukaan, harvinaista herkkua tämäkin  Fanni ei miellyttänyt tuomaria värivirheensä takia, joten arvosanaksi H, arvostelussa ei sitten juuri muuta ollutkaan, kun värivirheen häiritseminen. No, tätä mieltä oli tämä tuomari ja sillä hyvä. Aikaisemmin valkeasta ei ole tullutkaan mitään mainintaa, joten jatketaan arvostelun hakemista muilta. Helmi sen sijaan oli aivan loistavassa turkissa ja mielentila neidilläkin taisi olla kohdallaa. Taisimme odottaa neidiltä jonkinmoista suoritusta mutta kuinkas kävikään. Helmi alkoi ontua toista etustaan kesken kehän, kun tuomari sitä arvioi ja vaikka kehäsihteeri ilmeisesti yrittikin tuomarille selittää, että liikkui hetki sitten ihan normaalisti, saatiin Helmille EVA mukaan tuomisina kotiin  Kaikkea sitä sattuukin. Tassussa ei näkynyt eikä tuntunut mitään ylimääräistä eli anturoiden väliin meni varmasti joku hiekan murunen ja sekös meidän hienoselmaa sitten normaalistikin itkettää, mutta eipä sille mitään voinut. Harmittaa vaan kovasti!

Helmiäinen, meidän oma iki-ihana mustiainen täytti 3 vuotta, joten onnea vielä jälkikäteen myös Helmin sisaruksille! Neitiä ei nyt erityisemmin sitten juhlittu, toivottavasti juhlaan on aihetta jossakin vaiheessa tätä talvea/kevättä  Helmi meinataan nimittäin pennuttaa seuraavista juoksuista, joita jo kovasti odotellaan ja kuulostellaan. Heilastelemaan lähdetään ihan Helsinkiin asti, sulhaselle soiteltiin ja lirkuteltiin vähän aikaa ja suostumus kosintaan saatiin. Sulhanen on komea ja ihana Maksi, Magnumin Agent, josta lisää voi lueskelle herran omilta sivuilta http://www.fireboys.fi/ tuolta noin. Toiveissa olisi siis hyvin iloluonteisia ja viikarimaisia pentusia jossakin vaiheessa. Voihan se neiti nyt niitä juoksujaan sitten pihtailla, kun niitä oikein odotellaan mutta hiljaa hyvä tulee.

Helmin edelliset pentuset ehtivät jo nekin viettää syntymäpäiviään 20. päivä ja niitä vielä onnitellaan tätäkin kautta. Kiva oli saada kuvia ja kuulumisia pentusilta ja omistajilta ja kovin ovat lapsoset äitiään perineet ulkonäköön. Liekö sitten miten paljon samoja luonteenpiirteitä

Myös meidän ekat pennut eli R-pentuset viettivät syntymäpäiviään 23. päivä, joten synttäreitä on saanut viettää monikin tässä kuussa. Kovasti odotellaan Acen, Oskun, Lotan ja Minnin kuvia näin 2-vuotispäivän mentyä ohitse. Osku kävikin katsomassa meitä ja Wilman pentusia joku aika sitten ja kovasti ainakin Osku on miehistynyt ja komistunut. Josko se pentuetapaaminen saataisiin jossakin vaiheessa järjestettyä, josko vaikka kesällä saataisiin niin paljon aikaiseksi.

Lisää kuulumisia näiltä päiviltä voi lueskella Wilman pennut 09 osiosta