On päivitetty galleriaan. Saimme vieraaksi Nellan, R. Villi Vilhelmiinan Kuopiosta ja voi sitä jälleennäkemisen riemua, siis meidän osalta  Nella on varsin vauhdikas neitonen ja muistuttaa kovin Fannia nuorempana. Oli hauska katsella, kun Fanni ja Nella riehuivat keskenään, sujuuhan se leikki siskoksilta ilman muuta. Jatkamme näitä cavatapaamisia aina joka toinen keskiviikko, seuraava tapaaminen on 26.5. klo 17.30 alkaen Ohenmäessä hiekkamontulla, sinne ovat tervetulleita kaikki cavat omistajineen sekä rodusta kiinnostuneet.

Helmi ja Iita kävivät viikonloppuna kisaamassa agia pitkän tauon jälkeen, isäntä saisi itse runoilla siitä kertomusta, osaa paremmin selviä mitä tapahtui ja miksi ja mitä olisi voinut tehdä paremmin

Helmin ilmoitin Pieksämäelle näyttelyyn kesäkuun 20. päivä. Sinne lähtee ilmeisesti seuraksi myös Osku, R. Rinssi Rohkea. Seuraavat agikisat ovat kotikisat 6.6 jossa Iita ja Helmi molemmat starttaavat pari starttia. Voisi itsekin lähteä kentän laidalle huvia katsomaan, josko sisko suostuisi pikkumiestä vahtimaan tai sitten mummu, siellä herra onkin aikaa viettänyt aina silloin tällöin, hyvä kun on paikka minne viedä niin pääsee äitikin omiin menoihinsa.

Koirat ei juuri kummoisia tee tällä helteellä, nytkin kaikki makaa omissa koloissaan ja koettavat pysyä viileinä  Mutta tästä lämmöstä pitänee kai osata nyt nauttia, toista se on parinkymmenen asteen pakkasella.