Taukoa taas ollut kuulumisten kertoilussa, no eipä tosin mitään ihmeempiä ole ehtinyt tapahtumaankaan..

Wilma tietysti juhli 4-vee synttäreitään hienosti Katinkullassa lomailemassa ollessaan kera meidän, siskoni ja koirien, poislaskien Eemelin, joka jäi talon vahdiksi Taipaleeseen  Kovin isosti synttäreitä ei kyllä vietetty, mutta siinähän se meni lomailun sivussa.

Iita ja Helmi kävivät viime viikonloppuna agikisoissa Siilinjärvellä, menestystä ei tullut, mutta sitäkin enemmän harjoitusta ja kokemusta. Ne olivatkin sitten viimeiset kisat tälle vuotta, ensi vuoden kisoja ei ole tullut edes vielä mietittyä, katsellaan niitä sitten myöhemmin..

Cavatapaamisia olemme jatkaneet joka toinen viikko ja niitä jatketaan edelleen  Tiedoksi kävijöille, että seuraavalla kerralla eli 27. tätä kuuta tapaamme vielä montulla mutta alkaen jo klo 17, jotta ehditään tapailemaan ennen pimeän tuloa. Sitten siirrymme Agrin pihaan ja siellä tapaamme myös alkaen klo 17.30, kuten montullakin. Toivottavasti jaksatte käydä cavojenne kanssa tapaamisissa, aina mukavempaa kun on iso joukko koolla. Paljon meitä onkin ja uudetkin tuttavuudet otetaan innolla vastaan. Kuvia tapaamisista löytyy galleria-osiosta aina silloin tällöin, kun isännyys kameraa mukanaan pitää.

Ensi kuussa juhlitaan sitten E- ja V-pentueen 2- ja 1- vuotispäivää  Fanni ja Lotta ensin ja sitten Nella, Dana ja Vili kuun lopussa. Toivottavasti porukka muistaa otattaa vanhemmilta viralliset sydänkuuntelut ja vuosikkailta sitten kaikki tutkimukset joulukuussa tai sitten järjestetään mahdollisuus joukkotarkkiin tänne Iisalmeen kevään mittaan.

Uusia kuulumisia sitten, kun siihen on aihetta