Herrat A ja B nauttivat siis kahteen pekkaan Wilma-äidin jakamattomasta huomiosta ja maitobaarista ja sen ovat pojat näköisiäkin ;) Mutta pitäähän pienen koiranpennun ollakin pullea ja pyöreä, silloin on asiat aikas hyvin. Pojat syntyivät viikko sitten tiistaina eli 10.5 illalla noin 21.30 sektiolla. Synnytys alkoi alkuillasta mutta ei edennyt toivottuun tapaan ja niinpä pojat hoituivat masusta eläinlääkärin avustuksella. Wilma-äiskä ei pahemmin kipeä ole ollut ja äitiyden onni on rouvan jälleen vallannut joten kaikki asiat ovat kunnossa. Herra A on edelleen pikkuveljeään reilusti isompi mutta ei pikkuveli paljoa huonommaksi jää, onpahan kiinni otettavaa.Pojille löytyy kodit jo olemassa olevista kyselyistä... Hieman jäi kieltämättä harmittamaan tappi blennarin mahan alla mutta onhan niille pojillekin tarvetta tässä maailmassa :) Kenties sitten joskus muulloin saadaan tähän laumaan kirjavuutta lisää yksivärisien rinnalle..

Helmin pentuset lähtivät maailmalle yksi toisensa jälkeen pääsiäisen seutuun. Otto lähti Lahteen Marin, Villen ja Susannan iloksi, Onni eli Laki lähti Joensuuhun Pekan ja Ritvan huomaan, Orm eli Mini muutti todella kauas, matkaa meille tulee n. 7 kilsaa, siellä on hyvä Revon perheen koirana olla ja meitäkin aina välillä käydä tapaamassa. Ofelia eli Elli muutti Arpelaan Annen kotiin eli Helmin kasvattajan luo. Elli on meillä sijoituksessa. Olga-ilkiö-riiviö jäi nuorentamaan tätä meidän laumaa ja sen neiti onkin tehnyt vallan mainiosti. Sissin ja Helmi-mamman kanssa on niin ihanaa ja kivaa riekkua ja tehdä siinä samalla joku tyhmyys-tuhmuus, mutta sitäpä se koiranpennun elämä on. Mini-veljen kanssa on kiva riekkua cavatapaamisissa ja siellä onkin tavattu monta muutakin uutta tuttavuutta. Neiti Olga on vallan reipas ja sosiaalinen ja todella energinen tapaus, mielenkiinnolla odotamme mitä tuleman pitää.

Seuraavat pentusuunnitelmat ovatkin sitten Nellalle ensi kesälle/syksylle kunhan ensin on käyty magneettikuvissa. Nella pyörähtää vielä muutaman kerran näyttelykehissäkin ja kasvaa vielä kaikessa rauhassa. Sulhoa ei ole sen kummemmin vielä tuumattu, mutta toiveissa olisi kirjava uros, jotta saataisiin näitä kirjaviakin pentusia lootan välilä väriä antamaan.

Aika menee kuin siivillä tätä nykyä. Taipaleessa on jo 6 viikkoa ollut hulina päällä navettaprojektin tiimoilta ja onpa siilossa 7 kappaletta hiehojakin jo kasvamassa ja lisää luvassa. Navettaprojektin takia agikilpailut ja näyttelyt jäävät armotta vähemmälle tältä kesää, mutta josko sitten ensi kesänä.. Sissikin pääsee tulevana viikonloppuna isännyyden kanssa Kiteelle kattomaan lehmiä ja lampaita ja josko siinä samassa tarttuisi jokunen opin murunenkin päähän-molemmille ;)