Heh heh, kirjoitusten väli sen kun pitenee, mutta kiireiden piikkiin taas laitetaan emännän saamattomuus ;) Ihmeitä ei ole täällä tapahtunut, siis ainakaan koirarintamalla, ammuja sen sijaan on tullut lisää ja uusi asumus alkaa olemaan kenties loppusuoralla joten helpotus häämöttää jo nurkan takana, mutta katsotaan nyt sitten milloin rouvat uuteen asumukseensa pääsevät, nuoret neidit sinne jo hieman aiemmin saavat tutustumaan mennä. Mutta se siitä navettapuolesta.

Koirat nauttii mummulassa olosta ja sohvalla makailusta, mitenkäs muutenkaan :) Olga kasvaa, kuvien otto jäänyt vähemmälle mutta neiti on varsin soma ja sievä ja kovapäinen, ihan selvästi on äitiinsä siinä tullut. Karva alkaa pikkuhiljaa kasvamaan ja ehken se älykin sinne pääkoppaan samalla hiipii huomaamatta.. Elli-sisko oli ekan juoksunsa jo aloittanut, meillä sitä ei ole vielä näkynyt. Ovat tytöt varmaan isänsä sukuun kenties tulleet, Helmillähän eka juoksu oli jo puolivuotiaana. Mutta hiljaa hyvä tulee,mikäs kiire tässä. Mini-velipoika on hujahtanut isoksi ja isänsä kokoiseksi ihan selvästi, mitä nyt cavatapaamisissa on Miniä ehditty nähdä, meidän kiireiden takia, yllätys yllätys.. Kovin on Minikin oikein ihana ja komea poika <3 Joensuusta saatiin Lakista kuva ja siellä komeusgeeni on myös herraan päässyt, kiitos vaan Ritva kuvasta. Oton elämää on kiva seurailla facebookin kautta, kaikkea se Otto onkin saanut aikaiseksi..

Meidät löytää myös muuten nykyään naamakirjasta, joten etsikääpä käsiinne! Perustin meille omat sivut yleisön pyynnöstä, joten sinne saa kirjoitella kuulumisia ja kuviakin laitella.

Nellakin kävi meitä tervehtimässä parisen viikkoa sitten, suuri kiitos Jennille ja Mikolle siitä! Nella ja Fanni ovat ihan selvästi sisaruksia, samanlaisia menijöitä ovat molemmat, se huomattiin montulla. Nella pyörähtää keväällä muutamassa näyttelyssä ja sitten olisikin suunniteltu neidin pään menoksi reissua Vantaalle magneettikuviin ja sen jälkeen reissua sulholaan. Toivotaan vaan et neiti juoksee samalla tavalla kuin viimekin kesänä, mutta sepä nähdään sitten. Joka tapauksessa Nellaan oltiin tyytyväisiä ja suunnitelmat varmistuivat..

Cavakolmikko Iita, Helmi ja Wilma menevät entiseen malliin. Ulkoillaan paljon, nukutaan sohvalla ja nautitaan maalla olemisesta. Eemeli vanhus vahtii tiluksia ja on Eemeli :) Sissi pitää jöötä vanhemmille ja vahtii tiluksia ihan tosissaan mutta hyvällä tavalla, eipähän pääse kukaan yllättämään.

Ensi keväälle niitä näyttelyitä nyt on listailtu,pakko koirienkin kanssa jotain harrastaa välillä ;) Jyväskylään ei lähdetä, yllätys yllätys navettahommien takia. Onneksi ensi keväällä on joka kuukaudelle lähinäyttely tiedossa, joten korvataan nyt laiskuus sitten oikein kunnolla. Saa Olga ja Helmi kunnon harjoitusputken, samoin Nella. Sissi tuskin kehiin lähtee, jos ei nyt oikein innostuta. Iitan karvasta riippuen katsotaan sen kehässä käyntiä tai sitten odotellaan veteraaniluokkaan pääsyä. Wilma ei kehissä viihdy, joten eipä neitiä sinne pakoteta. Toivottavasti jokunen kasvattikin kehissä kevään aikana nähtäisiin... Ainakin Wilman poika Poju nähtäneen kehissä jossain vaiheessa kevättä.

Cavatapaamiset jatkuvat entiseen malliin joka toinen keskiviikko klo 17.30 ja nyt paikkana on Iisalmen Agrin piha tuon aikaisin laskeutuvan pimeän takia. Ei oo kiva olla pimeässä montulla.. Mukavampi valoissa olla. Tosin allekirjoittanutta ei tuskin Ágrin pihalla tulla kovinkaan usein näkemään, saattaapi mennä aika muissa tekemisissä.. Mutta josko koiraneidit pääsevät toisinaan edustamaan meitä, kiitos Helenan :)

Lauma lisääntyy piakkoin hieman toisenlaisilla jäsenillä, mutta niistä sitten enemmän kun asia on ajankohtainen, kuvia siis luvassa,kyse ei siis ole lehmistä..