Eli meille ei siis tällä kertaa ole pentusia tulossa.. Helmi vietiin Anne-kasvattajan luo, jotta sulhon luo olisi matka lyhyt.. Mutta Helmiäinen päätti paikan vaihdoksen ja ties minkä perusteella lopettaa juoksunsa tuosta noin vaan ja mitäpä siihen meillä on enää sanomista tai mitäpä sille voisi tehdä. Kiitokset Annelle ja Annikalle yrittämisestä ja Helmin huoltamisesta :) neiti majailee Arpelassa Joensuun näyttelyyn saakka, palaa sitten kotio ja ties mitä keksiikään. Pentusuunnitelmia on siis sitten luvassa syksyllä loka-marraskuun tietämissä, kun suunnitelmissa on astuttaa Nella-neitonen. Kesällä käydään magneettikuvissa ja toivotaan kivoja tuloksia. Muutenhan Nella on terve ja kaikinpuolin ihana koira. Helmin kohtalo pentusten suhteen on vielä hieman auki..

Tuntuu etteivät toiset koirat edes huomaa Helmin puuttumista. Olga ehken kiusaa Iitaa ja Wilmaa enemmän, mutta ei muuten olo sen kummemmin äitiään kaivannut. Muutenpa ne viettävät aikansa ulkona, nyt kun aurinko paistaa ja alkaa olemaan lämmin. Iita sai kesäturkkinsa viikko sitten ja on oikein sporttisen näköinen nuori neiti ;)

Sissiä juhlittiin huhtikuun eka päivä ja Eemeliä 8. pv. Eemelille mittariin tuli jo 9 vuotta, naama on pikkuisen valkoistunut mut muuten herra jaksaa oikein mainiosti. Karvaa tippuu entiseen tahtiin ja ruoka maistuu, joten mitäpä labbis voisi elämäänsä muuta kaivata ;)

Huomenna juhlivat Wilman viimeiset pentuset eli Poju ja Väinö, onnittelut heille jo etukäteen.

Joensuun näyttelyyn suuntaavat isännyyden kanssa Olga, Nella ja Poju. Tuuriin matkataan sitten koko porukalla kera Olgan ja Nellan. Siinäpä tämän hetken liikkumissuunnitelmat.

Sissi pääsi agikurssille ja siinä pääsee isännyyskin treenaamaan taas pitkän tauon jälkeen sitä lajia. Sunnuntaina harjoittelivat Sissin kanssa hyppäämistä ja oli siinä Iitalla sietämistä :0 kyllä alkoi vanha rouvakin kummasti hyppimään esteen ylitse ja hyvinhän tuo näkyi vielä muistissa olevan.