Ja taas ollaan viikonlopussa ja tiedossa paljon tekemistä. Isännyydellä urakka saada esteet kasattua ja emännyys heiluu keittiössä valmistaen yhdessä äitinsä kera herkkuja pikkusiskon valmistujaisiin/ylioppilasjuhliin. Koiruudet saavat siis paljon raitista ilmaa ulkoillen :)) Tai voihan se olla, että joku jossakin välissä hiipii salakavalasti sisälle makupalojen toivossa, onhan ne piirakat maistettava ennen kuin niitä uskaltaa kenellekään tarjoilla..

Keskiviikkona oli toinen cavalier-tapaaminen ja paikalla oli taas porukkaa ihan mukavasti. Meillä oli Helmi ja Iita mukana, Wilma oli huilivuorossa juoksujensa takia, Helenalla ja Leenalla oli mukanaan Eetu ja Osku, Ballu tuli emäntänsä Florencen kera, Niina Akun kanssa ja sitten oli vielä pari cavaa mukana, Stella-tyttönen, varsin hurmaava trikki-neitonen ja Alma, 8-vuotias ruby-neitokainen, joka mukana kulki varsin reippaasti. Seuraava meetinki järjestetään taas vajaan kahden viikon päästä eli 21. päivä ja lisätietoja asiasta saapi minulta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Toivotaan taas runsasta osanottoa ja uusia tuttavuuksia mukaan. Näiden tapaamisten tarkoituksena meillä on vaan tavata ja antaa koirien tutustua ja siinäpä on samalla omistajille mahdollisuus keskenään turista ja vaihtaa asioista mielipiteitä. Helmiäinen oli hieman huonolla tuulella ilmeisesti, kun antoi Ballulle ja Akulle molemmille aika pikaiseen lähdöt, kun toiset koettivat tehdä lähempää tuttavuutta neitosen kanssa. Tai lie sitten se kivi aiheuttanut sitä riitaa, Helmi kun kantelee kiviä ja ne on sitten vaan hänen eikä kenenkään muun! Hassu Helmi, ei voi muuta sanoa.

Ensi lauantaina pääseekin Helmi Joensuuhun näytelmiin ja seuraavana sunnuntaina mennään sitten Wilman ja Helmin kera Kestilään. Viikon päästä Iita pääsee meidän agiseuran järjestämiin kesän aloitusmöllikisoihin(jos juoksut ei ala). Virallisiin agikisoihin ei olla Iitaa vielä ilmoiteltu, odotellaan juoksuja tässä koko ajan ja saavatpahan rauhassa vielä treenata. Iita alkaakin olla jo hieman väsyneempi ja haluttomampi tekemään sen kummempia, joten juoksujen odotellaan alkavan millä hetkellä hyvänsä.

Oma olokaan ei mikään varsin fiksu aina ole, nyt siis vaan ihan antibiooteista johtuvaa, poskionteloiden tulehduksesta kärsitään jo 3 kertaa puolen vuoden sisään ja nyt vaan odotellaan et selviääkö syy kíerteeseen verikokeista. Toivottavasti.