6. syntymäpäiväänsä tänään  Onnea vaan meidän "vanhukselle"  Kenties jotain herkkua olisi luvassa illan mittaan..  Onnea myös sisaruksille ja pitkää ikää!!

Neiti syntymäpäiväsankari kera Wilman aiheuttivat harmaita hiuksia ja ylimääräisiä sydämentykytyksiä lauantai-iltamassa ollen kadoksissa 1,5 tuntia! Olimme Taipaleessa mummulassa ja isännyys lähti puolukkaan kera koirien meidän jäädessä kotimiehiksi. Herra soittelee sitten puoli kuuden maissa et onkohan siellä näkynyt kahta cavalieroa pihamaalla, kun Iitaa ja Wilmaa ei täällä näy. Katoamispaikalle matkaa n. 1,5 kilsaa, aikaisemmin kesällä siellä käytiin mustikassa koirien kans eikä vastaavaa tapahtunut. No, hypättiinpä siskon kanssa autoon ja eikun etsimään.. Isännyys tarpoi metsässä ja siskon kans katseltiin tieltä ja huudeltiin ja huudeltiin eikä neideistä jälkeäkään. Aikamme etsittyämme ja monen monituisen huutelun jälkeen ajattiin takaisin mihin isännyys oli auton jättänyt ja siellä ne pirulaiset pyöri auton luona molemmat paniikissa kun eivät autoon päässeet  Kyllä saivat kuulla kunniansa niin minulta kuin isännältäkin... Oli neidit hieman noloina, mutta sunnuntaina eivät päässeet metsään eikä sinne taida olla neidoilla asiaa kuin ensi kesänä, jos meinaavat samanmoista temppua tehdä.

Wilmahan hävisi siskoltani metsästä jo aiemmin, mutta oli kiltisti odotellut autolla eikä Iitasta moista uskoisi! No, tulipahan raitista ilmaa niin koirille kuin ihmisillekin.. Mutta hoituisi se helpomminkin kuin etsien kadonneita lieroja