Sunnuntai-iltaa eletään ja jännätään tässä nyt kumpi vie kultamitalin jääkiekon MM-kisoissa, onneksi Suomi nappasi sen pronssimitalin Ruotsin nenän edestä eilen :))

Helmi-neitonen kävi isännyyden kanssa eilen Joensuussa näyttäytymässä ja neidille tuloksena EH. Timo oli hyvin tyytyväinen Helmin käytökseen ja esiintymiseen, joten koko ajan ollaan parempaan suuntaan menossa. Kiitoksia Kirsille vinkeistä Helmin esittämiseen jatkossa.

Tänään sitten oli Iitan vuoro olla tähtiesiintyjä agiseuramme mölliagilitykisoissa. Hieman jännityksellä sinne lähdettiin, Iita kun on hieman laiskanpuoleinen ollut viime aikoina, mutta turhaanpa sitä jännitetttiin. Neitonen oli oikein kuuliainen ja virkeä ja hienolla suorituksella irtosi 3. sija kilpailijaluokassa virhepistein 5 ja Iita neitonen alitti ihanneajan 6 sekunnilla. Nopeuskilpailu Sata Lasissa pienten koirien voiton Iita nappasi kunnialla, olihan sitä kiire iskän luo, kun makupala odotti siellä. Wilma ja Helmi pääsivät kisoihin seuraksi ja henkiseksi tueksi. Josko Helmi otti jo mallia muiden agiliidosta, pian neitonen pääsee itse kokeilemaan tätä lajia. Tästä on hyvä sitten jatkaa ihan virallisiin kisoihin, jotka aloitetaan Kajaanissa 8. päivä kesäkuuta. Sitä ennen kisataan vielä oman seuran möllikisoissa samaisella viikolla. Lisää kisoja aletaan pikkuhiljaa kisakalenteriin laitella.

Mutta on tätä ilmaa vielä ihmeteltävä. Päivällä sateli taas hiljalleen lunta hyvin kauniisti ja kylmäkin oli! Kesää ja lämpimiä ilmoja odotellen täällä eletään.