Syksy on sitten jo täällä. Kylmä ilma ja illan pimeys varmistaa asian, mutta eihän se koiria haittaa. On vaan kiva mennä hämärissä ja sitten kytätä joka ikinen vastaantulija hieman epäluuloisena et kukas se sieltä tuleekaan. Meidän karvakorvat..

Joita siis on nyt jo 5 kpl :))) Uusin karvakorva Peppi, Bridgecorner's Sweet and Sour, saapui elämäämme jo 7 viikkoa sitten, mutta tässä on annettu ajan kulua laumaan tottumiseen ja itsellä isompaan laumaan tottumiseen ennen isompia hehkutuksia. Peppi on meillä sijoituksessa Tarjalta, kiitos luottamuksesta! Neiti on siis labradori ja ruskea sellainen ja aivan ihana! Mut ihmiset varmistelee rotua ja kyselevät hieman noloina et mikäs rotu sulla siinä oikein on ja kun rodun sanoo, ovat kaikki et no niin mä ajattelinkin. Kai ruskea väri hämää.Mut neitosen menoa se ei haittaa millään tavalla, ollaan aikas energisia ja keksiliäitäkin välillä. Mutta syliin pitää sitten päästä ja oikein lähelle. Nythän se vielä onnistuu vaivatta mutta entäs muutaman kuukauden kuluttua. Siinä on sylin antaja hieman vaikeuksissa :)

Pääsipä sitten emännyys tällä kertaa pentukurssilla, kun isännyys sen jo läpäisi Helmin kanssa. Eilen oli eka teoriakerta, sunnuntaina tavattiin jo melkein kaikki kakarat riekkujaisissa, jossa koirat sai tutustua toisiinsa. Eipä Peppi osannut erilaisia karvaisia kavereita aristella, vaan paineli jos kenenkin kanssa leikkimässä. Eikä edes iso kultainennoutaja tai iso labbispoika saanut neitiä hämillään, kovasti oltiin menossa niidenkin kanssa leikkimään. Ei ole arka meidän neiti, ei.

Toiset ovat ottaneet lauman uuden jäsenen vastaan kukin omalla tavallaan. Eemeli heilutti vaan häntää, Iita näytti heti kaapin paikan, Helmi riekutti ja Wilma alkoi hoitaa. Hyvin neiti siis laumassa pärjää, mitä nyt välillä kiusaa pienempiään ja Eemeliäkin, mutta se siis kuuluu asiaan.

Wilman masuelämää tässä kovasti jännitetään, ekasta astutuksesta tänään 3 viikkoa ja vielä ei siis merkkejä mistään ole. Wilma on tosín paljon sylissä ja tahtoo rapsutuksia ja hoivaamista, mutta odotellaan, odotellaan.