Sijoitusnarttu Hertta, Revonpesän Punahilkka oli lauantaina Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä Rop-pentu <3 Hertta oli kuulemma esiintynyt vallan mainiosti ja saavutus on siis aivan huippu!! Hertta tarjoaa siis kovan vastuksen lauantaina Kajaanissa Bertalle, Lillille sekä Ellille, jotka siis keskenään kilpailevat pentukehässä.

Tässä vielä Hertan arvostelu : "Narttumainen kokonaisuus, oikeat mittasuhteet. Oikeat pään mittasuhteet. Etuosa ja eturinnan tulee vielä kehittyä. Suora olkavarsi. Normaalisti kehittynyt runko. Köyristää lanneosaa. Normaalisti kulmautunut takaosa. Liikkuu löysästi edestä, hyvin takaa." Ja alla vielä kuva neidosta hienojen palkintojensa kanssa <3

ROP%20PENTU%20HERTTA-normal.jpg

Toinen hieno uutinen samaisesta Joensuun näyttelystä saatiin kun Lillin äiti Ansasta, Sonza's Aironmaiden tuli kansainvälinen muotovalio. Ansa onkin aivan upea ja näyttävä koira, toivottavasti edes osa olisi periytynyt pikku Lillillekkin.

Tässä näyttelyhuumassa ilmoitin pentukakararoita vielä pariin näyttelyyn vaikka näyttelyiden piti olla Kajaani ja sitten Jyväskylä.. Nyt suunnataan Äänekoskelle 7.9. Lillin ja Ellin, Revonpesän Elli Karamelli, kanssa. Bertta ja Hertta ovat mukana vain turistina, koska tuomari on sama mitä Iisalmessa viime viikonloppuna. Toinen näyttely on Muuramessa 8.9. jonne sitten ilmoitin koko nelikön. Kokemusta se vaan tuo ja itselle sitä vaihtelua arkeen.

Lauantaina siis suunnataan Kajaaniin, josko kuviakin saataisiin muistoksi. Katsotaan kuka neliköstä vetää voiton kotiin (ihan siis sama kun omia koiria kaikki ;)