Pitkästä aikaa oltiin Iitan kanssa virallisissa kisoissa, ja kisailu maistui yhtä hyvältä kuin ennenkin, tietysti tuo mahtava nousu kolmosiin tuo sitä tunnetta :)

Kun saavuttiin kisapaikalle hyvissä ajoin huomsasin että kakkosluokan rata oli jo aika valmiina, siinäpä tuli sitten kiire ilmoittautumaan. Kun rataan tutustuminen alkoi huomasin sen ruhtinaallisen viidenminuutin aikana että flunnssa on tehnyt tehtävänsä ja tuntui että pää ei toimi. Olin jo aika tyyväinen siihen miten ajattelin Iitaa ohjata mutta viel tutustumisen lopussa huomasin muuttaa ohjaustyyliä muutamalla esteellä ja se tuotti tulosta itse kisassa.

Itse A-kisa menin sitten hyvin, kepit otettiin huolellisesti kun siinä on vieläkin epävarmuutta. Toisella kerralla A-esteelle tullessa huomasin että Iita alkaa hyytymään joten loppu esteet oli seurattava tarkasti koska Iita saattaa oikoa rataa jos minä etenen liikaa. Viimeisillä hypyillä jo olin huomaavani että Iita olisi ontunut taas takajalkaa joten maali olikin sopivasti edessä. Tuloksena siis A-kisasta 0-tulos, 3.sija ja luokkanousu. B- kisa siis jäi Iitalla väliin luokka nousun takia.

Toinen startti oli tietysti jännitävä kun kolmosluokan radat on tunnetusi aika pyöritystä alusta lopuun asti. Eikä pitkä odottelukaan auttanut asiaa, koska meidän piti odotella kolmosluokan B kisaan asti.

Alku näytti lupaavalta mutta kepeillä tuli puolessa välissä virhe ja sama virhe toistui pari kertaa. Sen jälkeen hyppy ja A- aste meni hyvin mutta sitten Iita alkoi jääd minusta jälkeen. Putken jälkeen Iita kieltäytyi hyppäämästä ja katsoin parhaaksi lopettaa kisaamisen koska kaikki ei ollut kohdallaan. Siinä sitten tuomarin kanssa vaihdettiin muutama sananen ja tuomari oli myös samaa mieltä että Iita ontuu toista takajalkaa. Joten sitten jäätiin kannustamaan muita kissassa.

Tietysti palkintojenjako oli mukavaa katsoa, kun Esa sai Oprille Agilityvalion arvon!! Onneksi olkoon vielä kertaalleen!! :)

Nyt sitten toivotaan että Iita saadaan kuntoon mahdollisimman nopeasti, siinä välissä kerkiää sopivasti opettaa Helmiä agilityn alkeisiiin.