Kevät on tulossa, tiesittekös sitä? No mistä sen sitten tietää.. Auringon paisteesta, lintujen laulusta vai mistä? Ei vaan siitä että meiltä lähtee lumet pihasta koneellisesti ;) siitä sitä tietää et kevät tulee :0

Oli miten oli, ollaan jo maaliskuussa menossa. Tammikuussa juhlittiin Helmi-neitoa, joka täytti jo huimat 5 vuotta! Ei uskoisi et meidän Helmiäinen on jo niinkin "vanha", ikinuori neitonen taitaa olla luvassa. Mutta parempi niin, että virtaa riittää ja vauhtia vaikka muille jakaa. Viime kuun lopulla juhlittiin sitten vuosikkaita, kun Helmin ja Milon viisikko oli synttärivuorossa. Elli ja Olga juhlivat synttäripäiväänsä Tuusniemen näyttelyssä, josta molemmille tuloksena taas EH, kuten Kajaanissakin. Helmi-mamma niin ikään EH,samoin kuin Nellakin, Erittäin Hyvä päivä siis kaiken kaikkiaan.

Seuraava näyttely on sitten Polvijärvellä 1.4, jonne lähdetään kokoonpanolla Olga, Helmi ja Nella. Nella pyörähtänee kehässä vielä toukokuussa Kajaanissa, me ei sinne itse lähdetä, vaan keskitytään lomailemaan silloin :) Joensuussa käydään kenties toukokuun lopulla jompanakumpana päivänä, siellä mukana ainakin Olga ja Elli, joka tulee Annen mukana. Kuopiossa käytäneen elokuun alussa ja siinäpä ne näyttelysuunnitelmat tälle vuotta tällä hetkellä.

Näin kevään korvalla on myös hyvä tehdä pentusuunnitelmia <3 niitä on siis tehty, enemmän sitten kun asia on ajankohtainen. Helmistä siis toivotaan äitiä taasen :)

Koiralauma suuntaa geenitesteihin viikon päästä isännän kanssa. Kun kerran tarjotaan joukkotarkkia niin miksipä ei käyttäisi näissäkin, kun kerran voidaan tutkia. Helmi, Olga ja Wilma tutkitaan, samoin kuin Nella ja Poju, mahdollista jalostuskäyttöä ajatellen.

Kuvia olisi koirista tulossa, kunhan päivälliset kuvat vaan koneelle saan :) auringon paisteessa tuli toivottavasti hyviä kuvia. Maaliskuuta vaan kaikille!