Ensimmäistä kertaa Wilman kanssa käytiin näyttäytymässä ihan virallisissa näytelmissä.. No tuloksena H a paljon kokemusta tulevia näyttelyitä varten. Mitään huonoa ei Wilman arvostelussa ollut, olihan esiintyminen tietysti ujoa ja se paikallaan seisominen vielä hieman hakusessa mutta kyllä se siitä kunhan päästään kokemusta uusimaan. Helmi-neitonen oli EH3 ja tyytyväisiä ollaan myös Helmin suoritukseen. Neiti oli hieman malttamaton ja tahtoi istua, mutta malttoi myös seisoa kauniisti paikallaan, mutta vielähän se vaatii harjoittelua, se myönnetään! Saatiin myös tavata Wilman siskopuoli Nuppu ja kovasti olivat samanoloisia ja näköisiä, terveisiä vaan Nupulle, jos omistaja tätä sattuu lukemaan. Mukava oli myöskin seurata muiden menestymistä ja muuten vaan ihania cavoja. Kyllä se vaan näyttelytouhu on mukavaa ja sinne se vaan mieli tekee.

Iita ja Eemeli nauttivat sillä välin vapaapäivästä ja yöstä maalla, saaden näkkäriä aamuteellä ja makoillen sohvalla yönsä ;) Mutta kyllä meidät otettiin ilolla vastaan, kun näytelmästä kotiuduttiin.

Emännyyskin vanheni eilen taas vuodella, mutta siitäpä ei sen enempää. Nyt kovasti kuumeillaan kissanpennun perään, vielä se tuo isännyys siihen ympäri puhutaan :)) Kyllähän meille sellainen pieni soma karvapallero mahtuu vaikka Eemelin viereen nukkumaan. Muuten täällä odotellaan kesää saapuvaksi ja koetetaan ulkoilla ja lenkkeillä paljon, jotta talven aikana kertyneet kilot tippuisivat itse kultakin..