Aloitetaan paremmilla uutisilla ja tuloksilla..
Nella kävi mri-kuvissa viime viikolla ja viralliset tulokset tulivat eilen.
Chiarimainen epämuodostuma: kyllä, aste 2
Syringomyelia: C2-3 alueella, 3mm
Aivokammion laajentuma : ei
Erittävä keskikorvan tulehdus: ei

Lopullinen syringomyelialuokitus 2c (vanha luokitus D)

Tällä siis mennään. Nellan sydän kuunneltiin alkuviikosta rokotusten yhteydessä ja pumppu on terve iän ollessa 2v 9kk.

Poju, Wilman viimeisestä pentueesta R. Nuuskamuikkunen kävi virallisissa si-po-sy tarkeissa ja kaikista puhtaan paperit smiley Poju vieraili Kuopiossa näyttelyssä 3.8. ollen JUN-ERI2 joten tästäpä sitä on hyvä jatkaa.

Sitten niihin ikävämpiin uutisiin frown
Olga R. Olga Onnentyttö ja Elli R. Ofelia Onnekas on päätetty poistaa mahdollisesta jalostuskäytöstä.
Tyttöjen isällä Milolla, Magnumin Bob Marley, todettiin sivuääni sydämessa ja sydämen laajentuma, joten sekin jo ajatuksen aiheutti. Mutta.. Olgalla on kuulunut kevään aikana joka oudompi ääni sydämestä ja niinpä isännyys ajeli viikolla Jyväskylään Eläinklinikka Tähteen asian tarkistuttamaan Anu Kaistisen vastaanotolle. Eikä siellä tilanne sen kummemmin valostunut. Olgalla ei ole oireita vajaatoiminnasra ja sydämen kunto on hyvä. Vasemmassa etukammioläpässä on vuoto, joka ei lääkärin mukaan enää harmittomaksi mene. Eteinen ei kuitenkaan ole vuoodosta laajentunut. Lääkitystä ei tarvita ja neitonen saa elää ihan normaalia elämää Joosepin omana, ikiomana koirana.
Kyllähän se sanottomaksi vetää. Tässä voin vaan sen sanoa, että terveyteen pitää todellakin kiinnittää huomiota ihan koko pakettina. MInusta ei todellakaan voi tuijottaa vaan yhtä tulosta vaan ihan kaikki pitää tutkituttaa. Syringomyelia on nyt niin pinnalla,  mutta tässä ainakin huomaa, että sydän jutut on edelleen mihin tässä pitää kiinnittää huomiota.

Ellillä on siis terve pumppu, mutta ressukka joutuu nyt kärsimään siskonsa ja isänsä takia leima otsassaan surprise
Mutta tälläistä tämä elämä on, mitäpä tuota suremaan. Tässä kolmen vuoden aikana on pitänyt vaan alkaa uskomaan siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja sillä siisti!
Turha murehtia enään, tämä meni nyt näin ja tämän kanssa on oltava.

Helmille ja Nellalle odotellaan nyt niitä juoksuja jännityksellä.. Toivottavasti eivät aloita samaan aikaan, pitäisi turhaa kiirettä laugh Nella x Otto yhdistelmä sai jalostustoimikunnan hyväksynnän.

Kunhan on jotain kerrottavaa, niin kerrotaan.