Ollaan siis jo reilusti kesäkuun puolella, kohtahan tuo jo loppuukin smiley paljoa meillä ei ole tapahtunut, mutta jotain kuitenkin..
Ajelimme Tuurin näyttelyyn 9. päivä kesäkuuta ihan tuomari Marja Kuritun takia, jotta saataisiin neitosista arviot häneltä. Reissu sujui yllättävin hyvin, lähinnä etukäteen mietitytti Jooseppi-herrasen viihtyminen sekä autossa ja näyttelypaikassa, mutta herra oli varsin isopoika ja jaksoi todella hyvin laugh Näyttely meni myös koirien osalta ihan hyvin. Olga Jun-Eri4, Elli Jun-eh ja Nella Avo-eri. Olgalle ja Ellille tulee hieman taukoa kehiin. Nellalla esiintyminen oli viimeinen toviin, sillä neitinen on kerännyt ihan mukavat tulokset kehissä ja nyt jäädään odottelemaan syksyä..
Nella on siis tarkoitus astuttaa syksyn juoksuun jonka pitäisi alkaa syys-lokakuussa. Neito käy ensin magneettikuvissa heinäkuun 17. päivä ja sitten lyödään isäehdokas lukkoon. Nella kävi silmätarkastuksissa viime viikolla 20. päivä ja silmät olivat edelleen terveet. Silmiin on vaan ilmaantunut kolesterolikiteet, jotka myös äidiltään löytyy. Sulho valitaankin sillä periaatteella, että terveys on priimaa, etenkin silmien osalta. Toiveissa olisi komea trikkipoika, josko saataisiin kirjavia pentusia lootaan...

Samat suunnitelmat on myös Helmiäisen suhteen, jotta sulholaan pitäisi syksyllä suunnata. Sulhoksi valikoitui erittäin komea blennariherra Lenny eli Verheyen Leon. Lisätietoja herrasesta voi lukea täältä http://www.elisanet.fi/kuljetus.okupari/cavalierit/index.htm
Tästä yhdistelmästä toiveillaan myös kirjavia kakaroita.. Tällä saadaan myös uutta verta meidän kasvatustyöhömme, jota edelleen hyvin pienimuotoisesti harrastellaan.

Olga ja Elli siskokset kävivät myös silmätarkastuksissa 20. päivä ja molemmilla terveet silmät laugh Elli asustaa meillä tovin aikaa, saadaanpa laumaan vipinää ja vilskettä sisarusten riekkuessa keskenään ja äitiään kiusaten.. Kuvia pitäisi koettaa ottaa, kunhan enimmät kiireet hellittävät..

Lierotapaamiset jatkuu joka toinen keskiviikko Ohenmäen hiekkamontulla ja tavataan aina parittomilla viikoilla alkaen klo 17.30. Itsekin sinne koetetaan joskus joutaa, on vaan sattunut työvuorot aina huonosti tapaamisten kanssa päällekkäin.

Säät eivät vielä ole olleet mitkään parhaimmat, rehuntekoa tässä puuhattu jo toista viikkoa ja vielä sitä edessä olisi, vesisadetta vaan ikävästi lupailee.. Mutta josko kesä vielä lämpiäisi.. Tietenkin kohta kamalat helteet ja sitten alkaa valitus kun on liian lämmin wink

Eikun kesän jatkoja!