Mitenkähän sitä saisi pentujen ostajille mahdutettua tietyt asiat sinne päänuppiin ennen pennun hakua? Kysymys heräsi tämän päiväisen eläinkaupparetken takia, kun sivusta kuuntelin hätääntyneen pennun ostajan kysymyksiä myyjälle.. Taisi olla perusasiat ihan hukassa vai oliko syy kenties kasvattajan, eikö ostaja ollut saanut riittävää tietoa vai missä vika oli? No menepä kysymään sitä ihan vieraalta ihmiseltä vaikka mieli olisikin tehnyt. Tätä täytyy miettiä ennen Wilman pentujen maailmalle laittamista, mihin tietysti on vielä aikaa tovikin.

On se vaan ihana, kun voi sanoa muutaman päivän kokemuksella, että kesää sitä viimeinkin vietetään. No tietenkin ilmat on nyt hyvät, kun isännyys jää 3 viikon lomalle maanantaina, kuten herra itse asian ilmaisi tuossa eräs päivä taaksepäin ;) Liekö nyt ihan kuitenkaan niinkään vai oliko vain toiveajattelua sekin... Itse sitä töissä kulkee ihan samalla tavalla kuten aiemmin mutta onneksi ensi perjantai onkin yllättäen vapaata ja pääsenkin kuin pääsenkin taas Helmin esitytykseen Kuopioon. Siellä onkin luvassa paljon koiria ja varmasti ihasteltavaa riittää. Parissakin kehässä kenties ;))

Torstai-iltana riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun vierailimme ystäväni luona. Vaikka meitä olikin paikalla vain 4 koiran omistajaa, oli koiria siltikin huimat 12 kappaletta ja jos lasketaan vielä tarhassa olleet niin 15 kappaletta kaiken kaikkiaan. Oli siinä hännän huisketta ja ääntäkin välillä. Mutta osaa nämä ihmisrakkaat cavat pitää omat reviirinsä selvillä ja kyllä Wilma-neitikin antoi kyytiä isolle Natalia-koiralle, joka tuli liian lähelle :) Oli siinä naurussa pitelemistä, kun iso koiruus pakittaa suosiolla Wilman edestä ja kohta kokeili samaa uudestaan ja sitten vaihtoi jo Helmiin, mutta joutui toteamaan saman senkin kohdalla. Hyvä että osaavat puolensa pitää, mutta ovat kuitenkin tälläisiä sylivauvoja enimmän osan ajasta.

Ja tuo meidän Eemeli sitten... Sitä epäiltiin tässä taas tosi vihaiseksi ja äkäiseksi koiraksi. Niinpä, onhan se iso ja keltainen ja onhan síllä iso ääni. Mutta onko sitä pakko yleistää ja toitottaa että iso koira on aina paha olkoon se sitten millainen tahansa. Ja jos se oikeasti olisi mielenvikainen, äkäinen koira, niin varmaan sitä oltaisiin viemässä kylään.. Mutta annettakoon anteeksi nämä epäilyt ei-koiraihmiselle, onhan meitä niin moneen junaan menijöitä muutenkin.. Eihän se Eemeli mitään koolleen voi ja sille varsinkaan, jos joku koiria pelkää ja epäilee sitten ihan turhia asioita meidän Empusta ://

Ja koiriaan sitä puolustaa oli mikä tahansa. Ja huolen niistä pitää, välillä paremminkin kuin itsestään. Nytkin voisi varmaan itse suunnata parturin penkkiin, mutta pitäisi ostella koiralle vähän uusia juttuja ja kissanpennutkin kaipaisi varmasti leluja, ruokaa ne saikin tänään ja pitäähän sitä rahaa laittaa säästöön, kun kenties elämässä tapahtuu uusia juttuja jossakin välissä. Mutta ei siitä sen enempää, ei sitä kaikkea voi paljastaa, tiedä kuka tätäkin lukee ;)) asianosattomat varsinkin..