Siis ei mitään sen kummempaa kuin se, että Peppi-energinen hulivili vietiin sunnuntaina Tarjalle vähäksi aikaa. Saadaan keskittyä Wilman pentusiin ihan täysillä, kun on yksi hulivilinen vähempänä. Pepin kuulumisia voi lueskella Tarjan blogista osoitteesta http://www.freewebs.com/labbis/apps/blog/. Toivotaan ettei Tarja saa hermoromahdusta, josko neiti osaisi käyttäytyä vierailla ollessaan. Tuntui Tarja olevan Peppiin ihan tyytyväinen, katsellaan mielenkiinnolla mitä tuomari tykkää tamminäyttelyssä neidistä. Pitäisi myös miettiä tulevia näyttelyitä ja jossain vaiheessa agilitykisoja neitokaisen varalle. Siinäpä sitä tekemistä riittääkin, siis isännällä kun 3 koiraa alkaa kisoissa juoksuttamaan  Nyt kun Helmin saisi kakkosiin, niin sitten olisikin koira joka luokassa. Siinäpä tavoitetta ensi vuodelle!

Wilma on tosiaan levinnyt melko mukavasti ja nyt vaan odotellaan ensi viikkoa. Neiti syö ja nukkuu ja nukkuu ja nukkuu ja aina kun vaan keittiöön suuntaa niin varmasti on neitokainen katsastamassa et saiskohan kenties jotakin, jos vaikka ees jotain vähäsen tai vähän enemmänkin. No, kylläpä on aihetta syödäkin et jaksaa sitten hoivailla kakaroitaan

Kovasti koetetaan kotisivuja päivitellä ja uusia kuvasia galleriaan laitella  ja poseerauskuvia jokaisen omalle sivulle vaihdella vanhojen tilalle.