joten voisipa vaikka tänne tarinoida kuulumisia melkein 3 kuukauden jälkeen. No, annettakoon meille anteeksi, on ollut hieman kiireitä  Suurin suu kiireeseen on melkein 10 viikon ikäinen Jooseppi-poika, joka tällä hetkellä vetelee sikeitä parvekkeella. Herra on pitänyt äitin ja isinkin aikas kiireellisinä ja siihen kun vielä lisäksi hoitaa kodin ja koirat niin ei sitä paljon enempää enää tarvii. Mutta kovasti tästä ajasta pienen, kasvavan ja kehittyvän Joosepin kanssa nautitaan. Ei uskoisi että tosiaan tiistaina syntymästä tulee jo 10 viikkoa mutta niin se aika vaan menee.

Koirat ovat ottaneet uuden tulokkaan tosi hyvin vastaan. Olivat mummulassa hoidossa meidän laitoksella oloajan ja hyvin olivat tietenkin pärjänneet! Kun sitten mentiin koiria hakemaan, niin Eemeli vaan nuuskaisi ja meni etsimään ruokaa, Iita olisi halunnut tulla naamalla heti paikalle, Helmi ja Wilma eivät tainneet edes koko ukkelia noteerata, äiskä ja iskä oli paljon kivempi tavata ja Peppi nyt ei koko asiaa edes tajunnut. Mutta kun kotiin sitten varsinaisesti päästiin, alkoi Helmillä ja Wilmalla kova ihmettely et mistä se sellainen kitinä ja itku tulee, taisi neideillä äidinvaistot päästä valloilleen samantien. Wilma tulee vieläkin ihmettelemään kovin surkea ilme silmissään, jos Jooseppi itkee. Peppi pelästyi tätä kamalaa ja parkuvaa nyyttiä ekana aamuna mutta nyt ei välitä edelleenkään koko ukkelista mitään. Jooseppi kovasti jo lattialla ollessaan koiria katselee ja varsinkin Eemeli aiheuttaa suuria hymyjä, mikä lie Eemelissä niin huvittavaa.

Mutta on sitä kaiken tämän lomassa koirienkin kanssa touhuilta ja puuhailtu. Cava-neitoset ja Peppi kävivät Iisalmessa näyttelyissä, Iita AVO-EH, Helmi AVO-EH ja Wilma AVO-H. Peppi sunnuntaina JUN-EH2. Fanni ja Lotta pyörähtivät pentukehissä ja Lotta 2 ja Fanni 3. Isännyys suuntasi Wilman ja Fannin kanssa myös Kajaanin näytelmään, sieltä tulokset Wilma AVO-H ja Fanni JUN-EH2. Peppi taasen käväisi Joensuussa ja sieltä tulos JUN-H. Nyt näyttelyt on tälle vuodelle käyty, seuraavana ohjelmassa on Kajaanissa tamminäyttely Pepin ja Fannin kanssa.

Iita on kisannut useamman kisan agissa, heinäkuun alussa Maaningalla ja Iisalmessa muutama viikonloppu sitten. Isännyys saisi tarinoida itse enemmän tästä lajista, saispahan sekin omaa tekstiään tuoda julki. Helmiäinen korkkasi myös kisauransa omissa kisoissa Iisalmessa ja minunkin mielestä neiti teki parastaan, jos nyt suoraan sanotaan, niin kuvittelin et se pinkoo siellä täällä ja jokapuolella mutta tosi hyvin neitonen meni. Molempien tulokset kisoista löytyvät aikanaan omilta sivuiltaan, raporttia antaa sitten isännyys... Lisää kisoja on syksyllekin vielä suunnitelmissa molemmille.

Pentusuunnitelmat jylläävät edelleen ja urosehdokkaat paljastamme jonkin ajan kuluttua, kunhan vielä herrasilta varmistamme halukkuuden isiksi tulla  Asiasta siis lisää tuonnempana.

Niin ja onhan meilllä tälle päivää myös synttärionnittelujen paikka. Ikioma Iitamme täyttää tänään 5-vuotta! Onneksi olkoon vaan Iita ja sisaruskatras!! Pitänee hemmotella Iitaa illalla jollakin herkulla, kunhan ensin leikataan kynnet koko porukalta ja huolletaan niitä muutenkin, siis isäntä huoltaa, äitillä voi olla jotain muuta tekemistä illalla jostain kumman syystä.