Eli eilinen päivä vietettiin näyttelyssä Kiihtelysvaarassa ja kivaa oli  Aika ei käynyt pitkäksi, kun pääsimme Timon kanssa esittämään myös Annen kasvatteja joten touhua ja vilinää riitti mutta kai ne koirat tuli ihan kunnialla esitettyä. Omat koiruudet meni ihan ok, Fannille H hyvällä arvostelulla ja  Helmille samoin H hyvällä arvostelulla. Oli kiva nähdä Helmin Nelli-tyttönen ja minä pääsin Nellin kanssa kehään. Voisi sanoa ettei ole Nellissä omena kauas puusta pudonnut   Kehän laidalla oli jonkun karvatuppo ja sekös neitiä kiinnosti ihan yli kaiken. Tuomari viskasi karvatupon Nellin eteen ja toinen seisoi niin kauniisti tuijottaen sitä karvakasaa... Myös kaikki kehässä olevat lehdet ja matossa olleet läntit kyllä huomioitiin. Siis ihan samanlainen kuin Helmi hieman nuorempana. Oli tyttö todella kaunis ja hyvin kehittynyt, terkkuja vaan sinne Nellin kodin suuntaan!

Lauantaina käytiin Agrin pihalla harjoittelemassa näyttelyä mätsärissä, jossa neidit Helmi ja Fanni olivat tietenkin samassa kehässä. Timo sai varmaan säälistä Fannin kanssa punaisen nauhan vaikka Helmi esiintyikin kauniisti ja oli kuin pitikin. Molempien matka tyssäsi sitten heti alussa eikä sijoituksia tullut. Lotta, R. Eila-Liina, oli myös kisoissa mukana, tuloksena sininen nauha, ei sijoitusta. Veljen vaimon Tessu-pystäri liittyi seuraamme myös, tuli myöskin harjoittelemaan näyttelyitä varten ja saikin hyvää harjoitusta, tuloksena sininen nauha, ei sijoitusta.

Näyttelysuunnitelmamme kohdistuvat seuraavaksi Nellan, R. Villi Vilhelmiina, kanssa Kuopioon elokuun alussa pentuluokkaan parina päivänä ja voi olla ettei tämän vuoden puolella olla kehiin muualle menossakaan, ensi vuonna sitten Tamminäyttelyyn Kajaanin Nellan kera ja katsellaan siitä sitten eteenpäin mitä tehdään kenenkin kanssa.