Wilma on nyt sitten astutettu Jasulla (Murmur Chayenne- Kinglesin Just For Fun) ja pentusia kovasti tästä yhdistelmästä toivotaan viikolla 45 syntyvän.

Iita täytti eilen vuosia, onnittelut vielä neitoselle! Kakkua tai muita herkkuja ei pahemmin jaeltu, sillä perjantainen sokeri- ja keksikupin tyhjennys oli ihan sopiva lahjus meiltä, varmaan Iita oli pöydälle mennessään ajatellut ettei mitään herkkuja kuitenkaan tipu, joten otanpa itse. Kyllä se kerkeää. Niin ja pitää ihan jakaa neitien tekoset hoidossa ollesssaan Eetun ja Oskun luona. Siellä oli myös pöydälle kiivetty ja tyhjennetty puolikas kattilallinen ohrapuuroa ja keksipurkkikin oli lattialle tiputettu. Puuro oli varmaan neideille maistunut, olivat molemmat sen näköisiä että jotain on todellakin tullut syötyä. Kiitos vielä Helenalle hyvästä hoidosta ja toivottavasti saamme jatkossakin tuoda näitä koiruuksia käymään, josko eivät pöydälle kiipeilisi ;)

Olimme tänään mätsärissä Pemolla Päivä Maalla-tapahtumassa ja siellä kuluikin koko päivä. Veljeni vaimo oli pentusissa esiintymässä Murun kanssa ja hienon tuloksen neiti tekikin, sinisten pentujen 3. onnittelut vielä sinne Kiuruveden suunnalle :) ja tytöille terkkuja, että saavat olla ylpeitä Luru-Murusta. Helmi ja Iita olivat sitten pienissä koirissa ja kun kehään meno viimein koetti, sai niitä olla tyyliin herättelemässä unesta. Iita varsinkin oli sen näköinen, et oikeesti mitä hittoo me täällä tehdään, täällä on tylsää! Helmi-neiti keskittyi kyttäämään kiviä, kuten aina.. Mutta molemmat saivat punaiset nauhat ja päästiinpä odottelemaan lisää.. Isännyys siis esitti molemmat neitoset ekalla kierroksella. Punaisten kehään minä menin Iitan kanssa, mutta meidät käteltiin kehästä ulos heti kättelyssä. Isännyys sen sijaan sinnitteli sitkeästi Hempan kanssa kehässä ja oli lopulta pienten punaisten koirien 2 :))) Ylpeitä ollaan molemmista.. Ja kyllä se on myönnettävä, Helmi menee paremmin isännyyden kanssa kuin minun kanssa. Saapi sitten joskus esittää kaikki cavat, kun kerran sen kanssa menevät kehässä paremmin! Minä keskityn johonkin muuhun..

Ja olihan Iita myös agilityesityksessä, jonka Sawon Tassut järjestivät. Iita sai yleisöltö synttäritaputukset ennen radalla sinkoamistaan, joka todella meni hyvin. Vauhtia olisi voinut olla hiukkanen lisää, mutta muuten tyytyväinen oli ohjaaja neidin suoritukseen. 

Nyt vaan jäädään odottelemaan toiveikkaana merkkejä tiineydestä ja toisten kanssa koetetaan ahkerasti lenkkeillä.