Täällä sairastetaan ihan porukalla ja olo on kuin jyrän alle jääneellä.Koiria meidän sairastelumme ei millään tavalla häiritse, päin vastoin.

Eilen illalla käytiin viimein kattomassa aivan ihania ja suloisia sprinkkupentusia, jotka ystäväni Nelli-koiruli maailmaan teki pari viikkoa sitten. Oli siinä ihmettelemistä 8 suloisessa nassussa, jotka laatikossa mönkivät ja pieniä koiravauvaääniä päästelivät. Porukassa on 3 narttua ja 5 urosta ja nämä herraspuoleiset koirulit vielä omaa kotia kaipailevat. Nelli oli oikein hyvä ja ylpeä äiti, saa nähdä muuttuuko tunteet, kun pikkuiset saavat jalat alleen :))

Viikonloppu meni siskoa juhliessa ja juhlavieraita passatessa. Oli hyvät juhlat ja tuli itsekin syötyä herkkuja ja niitäpä on sitten hyvä sulatella kipeänä. Ison työn sisko on tehnyt ja juhlat ansaitsikin hyvällä työllään.

Huomenna olisi taas cava-tapaaminen ja meiltä joukosta jää huilimaan Helmi-neitonen, joka ihan yllättäen aloitti juoksunsa viime viikolla, kun niitä vasta odoteltiin heinäkuulle. Iita korkkaa agikautensa lauantaina Kajaanissa ja emännyys täällä taas jännittää miten käy.