DSC_5148-normal.jpg

Sissi se täytti eilen (1.4.) 3 vuotta :) Tässä synttäriposeeraus. Apuna käytettiin palloa ja aikaa ;) Neitonen on varsin virkeä ja sähäkkä edelleen. Sissi kulkee nykyään apuna navetalla iltaa aamua ja on jo oikeasti apuna, ei vaan jaloissa ja maitoa kyttäämässä. Koulutusta tarvitsisi edelleen mutta hienosti jo tuo lehmiä asemalla ja ajaa lemmuset pois asemalta. Kiitokset siis Pialle tästä koiruudesta. Joutoaikanaan neiti hakisi palloa ja oikeastaan mitä vaan mitä voi viskellä tahi potkia niin kauan kun vaan itse jaksaa. Myös maitoautokuskit ja semmarit saavat osansa tämän neidon virkeydestä, autokuskit näkyvät kiltisti potkivan palloa ja osa semmareista jäisi mielellään koiran kanssa leikkimään. Pitää siis muutkin virkeänä ;)

Uusia kuvia laittelin tuonne picasaan pienen tauon jälkeen.. Edelliset kuvat laitettu vuosi sitten... Oliskohan pelkkää laiskuutta vai kiirusta, varmaan sekä että.. Josko jatkossa hieman useammin niitä tulisi lisäiltyä.. Tässä linkki kuviin https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Laumamme kasvoi parisen viikkoa sitten pienellä ihanuudella nimeltään Lilli

DSC_5135-normal.jpg

Lilli tulee Sonza's kennelistä ja viralliselta nimeltään Lilleri on Sonza's Jolie Song. Lilli on Bertan paras kaveri ja Bertta on Lillin paras kaveri ja missä on Bertta on siellä myös Lilli. Lilli tulee käymään näyttelyissä sen minkä ehditään vaan viedä. Kiitos Sonjalle!