Kyllä se aika menee tosi nopeaan.. Ollaan jo kohta elokuun puolessa välissä ja koulutkin pyörähtivät käyntiin. Kaikille koulun aloittaneille onnea ja menestystä, sitä vielä tarvitaan :)

Kävimme neitosten Wilman ja Helmin kanssa Sawo Show'ssa perjantaina 1.8. ja olipa siellä mutaista ja märkää. Suuri kiitos ja iso kumarrus pikkusiskolleni ja -veljelleni, jotka meille lähtivät näyttelyyn mukaan ja pääsivät kantojuhdiksi. Wilmalle tuloksena EH3 ja Helmille EH4. Hyvin tasaisia ovat nämä neitoset.

Iita pääsee kisakentille tauon jälkeen sunnuntaina Kuopiossa, ilmoitin sen vain 2 starttiin 3, jotta saa yhden huilia ja siinä näkee samalla neidin kuntoa ja intoa. Seuraavana viikonloppuna ovatkin sitten vuorossa oman seuran agikisat, jonne Iita on ilmoitettu 3 starttiin. Wilma ja Helmi pääsevät silloin varmasti turisteiksi ja Helmi ottamaan myös oppia kokeneemmista kisaajista ;) Sitä seuraavana viikonloppuna mennäänkin Tampereelle lauman kera näytelmään, jota jo kovasti jännitetään Minni-neidin osalta. Vaikka neiti tuntuu osaavan seisomisen ja hurmaamisen taidon jo luonnostaan. Kyllä niitä Iitan kakaroita on ikävä, mutta josko saisimme taas jossakin välissä paapoa pienokaisia pentulaatikon äärellä, kunhan aikaa vain vielä hieman kuluu..

Ja onhan meillä nämä villit ja vapaat kissankakarat, joita Eemeli-rassukka saa paapoa. Pennut käyvät päivä päivältä villeimmiksi ja nopeimmiksi. Koirien kanssa riehutaan ja niitä kiusataan aina tilaisuuden tullen, mutta Iitan tai Wilman kainalossa on kuitenkin niin hyvä makoilla vaikka yöunia. Helmi ei kakaroita samaan häkkiin huoli, jonkin sortin välimatka niihin pitää olla, Helmin mielestä siis...

Isännyys nauttii viimeisestä kesälomaviikostaan tällä erää ja hoitaa koiria ja kotia varsin mallikelpoisesti kun taas emännyys napsii taas vaihteeksi antibioottikuuria nassusta alas. Lenkkeilykään ei kiinnosta tällä erää, mutta vaaka heilahti -14.5 kiloa huhtikuun alusta, joten into lenkkipoluille on kova, kunhan saan itseni taas terveen kirjoihin, niin hyvin kuin vain itseni sinne voin saada ;))