Ja nyt on toisaalta hyvin helpottunut olo, mutta kyllähän se talous tuntuu hiljaiselta ilman pikkuisia riiviöitä ja niitä pissilammikoita ja kakkaja pitkin lattioita. Mutta kaikki pentuset pääsivät hyviin ja rakastaviin koteihin ja niistä varmasti kuullaan paljonkin tulevaisuudessa. Ensimmäisenä maailmalle lähti Revonpesän Veera Vilkas eli Dana, joka lähti Puttosen perheen hyvään hoitoon ja erityisesti Riikan koiraksi   Tai taitaa kyllä olla ihan kaikkien koira, vaikka Riikka tämän koira-asian aika pitkälti hoitikin sieltä päin. Onnea ja menestystä Danalla ja uudelle perheelle!

Seuraavana lähti maailmalle Revonpesän Villi Vilhelmiina, jolla kutsumanimi on vielä hakusessa

Neitihän lähti sijoitukseen Siilinjärvelle Mikon ja Jennin arkea ilahduttamaan ja varmasti tuo oman säpinänsä siihen kotiin  Toivottavasti neitonen vierailee välillä meilläkin, toiveissa olisi sitten joskus aikaanan saada tästä sulostuksesta yksi pentue meidän nimiin. Jokunen näyttelysuunnitelma neitosen varalle ollaankin jo tehty, debyytti suoritetaan Kuopiossa elokuussa.

Tänään sitten luovuttiin viimeisestä muttei suinkaan vähäisimmästä pennusta eli Revonpesän Vili Vilperi "Wilson" lähti Sotkamoon Lahjan ja Konstan kotiin ilahduttamaan heitä ja tuomaan sitä vipinää ja vilskettä sinne päin Suomea

Wilson sai harjoitella sitä ainoana pentuna olemista ja taisioa herra saada siitä hyvästä jonkin verran erityishuomiota, varsinkin eilen pikkuveljen syntymäpäivillä, jossa sitä kovasti ihasteltiin ja siliteltiin  Onnea vielä kerran sinne uuteen kotiin ja tavataan sitten maaliskuussa!

Kaikin puolin ollaan tyytyväisillä mielin pentusiin ja Wilmaan. Äidin hommat Wilma taitaa, ainut vaan se, että olisi voinut pentusiaan välillä jo komentaa, kun yksi roikkui korvassa, toinen hännässä ja kolmas siinä välissä ja Wilma vaan tuijotti avuttomana ja pakeni sitten viimein sohvalle  Onneksi Helmi- ja Iita-täti pitivät kuria yllä hulinan mennessä liian raisuksi niiden mielestä. Vielä tänä aamuna Wilson sai kokea Helmin suutahduksen ja pakeni hienosti uuden "mammansa" jalkoihin, kun paha Helmi murahti. Kaikki pennut ovat reippaita ja uteliaita, touhusivat yhtä lailla ja kaikki söivät hienosti, kun kiinteän ruuan makuun vaan pääsivät. Danalla on alapurenta, jota nyt seuraillaan. Rubyneitosella todettiin nivustyrä, jota sitten seuraillaan ja tehdään tarvittava leikkaus sitten jossakin vaiheessa, jos vaiva ei mene itsekseen ohi. Tässä pentueessa Wilson on ainut, jolla sitä ei kaivattua valkoista on, kun edellisessä pentueessa valkoista on sekä Fannilla että Lotalla. Nyt vaan jäädään mielenkiinnolla odottelemaan kuulumisia omistajilta ja tietenkin paljon kuvia pentusista. Kasvattajamamma lähettää kaikille oikein paljon terkkusia ja olkaahan pentuset kiltisti ja sopivassa suhteessa myös riiviöitä