Niin se vaan tuo aika männä hujahtaa ja ollaankii jo marraskuun puolessa välin. Ihan ensiksi onnitellaan jo vuoden ikään ehtineitä Fannia (R. Elli-Noora) ja Lottaa (R. Eila-Liina). Neitoset tulivat vuoden ikään jo reilu viikko sitten, poseerauskuvat neitosista olisi tarkoitus ottaa lähiaikoina. Äkkiä se vaan aika menee, vielä äskenhän ne neitoset olivat vastasyntyneitä pieniä palleroita ja nyt jo molemmat kauniita nuoria neitosia. Fanni kävi tiistaina virallisissa silmätarkeissa ja kaikki siellä oli ok. Ensi viikolla neitoselta tutkitaan polvet ja sydän. Lotta niinikään kävi kuunteluttamassa sydämensä viime viikolla ja terve sydän siellä oli jumputtanut. Lotalta tutkitaan silmät ja polvet tämän kuun lopulla. Neitosia on ollut mukava seurata kasvunsa ajan, molempia onkin nähty tosi mukavasti ja saatu olla mukana monessa. Lotta on enemmän isänsä kaltainen, naamataulukin on välillä kuin Jasulla. Lotta on melkoinen menijä, tokossa neiti on omistajansa käynyt ja siellä taitaa molemmat viihtyä ihan hyvin. Fanni taasen on enemmän äitinsä kaltainen huiskuttaja, melkoinen pakkaus sekin. Neitonen viihtyy niin sorsassa kuin muutenkin ulkosalla ja saas nähdä miten talvipakkasilla maltetaan sisällä viihtyä. Lotta on isompikokoinen muttei kuitenkaan liian iso. Lotasta tulee helposti mieleen Helmi, molemmat ovat malliltaan pitkärunkoisia ja pitkäjalkaisia. Fanni on aikas siro, mutta jäntevä ja lihaksikas, kiitos ulkona juoksemisen. Nähtäväksi jää mitä näistä neitosista vielä tulee.

Neitosista puheenollen.. Fanni ja Lotta saavat täyssisaruksia  Wilma leviää lahjakkaasti, painoa sille on tullut reilu kilo lisää ja senttejä vyötärölle 10  Ruoka maistuu, kaikki uppoaa ja aina ollaan valmiitä syömään lisääkin. Neidosta on taas tullut sylinkipeä höperö, joka nukkuu ja makoilee paljon, kerää ilmeisesti voimia tulevaa varten. Jäämme odottamaan innolla joukukuun alkua.

Helmi ja Iita olivat lauantaina kisamaassa Kajaanissa ja isännälllä meni siellä koko päivä. Pitäis kuulemma olla joku koira kakkosissa niin olis koko ajan tekemistä. Jaa, no siitä vaan, uutta koiraa putkeen mutta itse saa sen huoltaa ja hoivata!! No, katotaan miten Helmiäinen pärjää tulevissa kisoissa, nyt neito kisasi 2 starttia ja molemmista nollatulos ja vieläpä reilusti ihannajan  Niin, kuukauteen eivät ole tainneet harjoituksissa käydä mutta ilmeisesti kaikki on nyt kohdallaan koiran sekä ohjaajan päässä. Iitalla 3 starttia ja yksi hylsy ja toisilta radoilta ihan kohtalaiset suoritukset, ihanneajassa neiti ei meinaa pysyä  ja tällä kertaa kepeillä oli pitänyt takkuilla. Seuraavia kisoja ei olla vielä kalenteriin laiteltu, katsellaan niitä sitten ensi vuoden puolella.

Peppikin aloitti viimein juoksunsa, niitä ollaankin jo odoteltu. Peppi lähtee kasvattajansa Tarjan luo joksikin aikaa Wilman takia, saapahan olla välillä muualla ja totutella uusiin ympyröihin ja pääsen itse helpommalla kun on yksi vähemmän huollettavana.

Cavaliertapaamisia jatketaan tätä nykyä joka keskiviikko Iisalmessa koirakentällä pallohallin vieressä klo 16.30-18. Sinne ovat tervetulleita kaikki cavat omistajineen ja rodusta kiinnostuneet. Eilen illalla karvaisia kavereita oli kentällä menossa mukana 9 kpl, ei huonosti ei, vaikka kaikki eivät olleetkaan paikalla.

Mutta nyt herran herätykseen, menee muuten syöntiväli liian pitkäksi ja sitten sitä ollaan niin kiukkuisia että!