Jees, nyt on 3 luokassa viisi starttia takana. Oikeestaan yksikään startti ei ole mennyt edes "normaali" tasolla, johtuneeko sitten Iitan juoksujen jälkimainingeista... Toivottavasti Iitan motivaatio lajia kohtaan alkaa taas parantua, pitänee seuraavissa harjoituksisssa ottaa Iita radan reunalle katsomaan kun Helmin kanssa harjoitellaan. Sanotaan että kiusa se on pienikin kiusa :)

Joo, viikko sitten oltiin Kuopiossa ja siellä oli eka startti Iitalla sellaista matelemista, oma olo oli niinkuin olis aasia perässä vetänyt... Yhdellä hypyllä tuli sit kieltäytyminen ja viisi virhepistettä, kepit pujoteltiin tosi hitaasti mut ne menikin sit oikein... Ihanne aika ylitettiin reilusti, olikohan ihanne aika jotain 45 s. ja meidän aika n. 65 s.

No toiseen starttiin tiesi mitä tuleva pitää ja yritin sen huomioida ja rata menikin aika hyvin, mutta taas kepit otettiin hitaasti, eikä sekään auttanut kun pari kertaa tyrittiin ja otettiin kymmenen virhepistettä. Muuten suoritusaika oli ihan kohtuullinen.

Tästä otettiin opiksi ja Iita olikin seuraavalla viikolla motivaatio koulutksessa kun harjoituksissa olinkin Helmin kanssa, Iita sai tyytyä katsojan rooliin.

Sitten koittikin oman seuran kisat ja tiedossa oli kolme starttia samana päivänä, eikä tietoakaan että mitä Iita meinaa radalla tehdä, mutta siihen pitää vaan tottua.

Itse rata ei ollut minun mielestä mikään mahdottomuus, mutta jo kolmannella esteellä Iita meni väärästä päästä putkea ja siitä tuli hylkäys, ajattelin sit jatkaa suoritusta että näen miten Iita jatkaa ja seuraavalla putkella sama juttu. Tosin otin näissä kohdissa pienet riskit ajatellen ohjausta, ainahan sitä voisi varmemmmin ohjata mutta se saattaa sit näkyä loppu ajasssa... No se jossitelusta... Tässä vaan huomasi että Iitalla oli motivaatiota joten viikon motivaatio harjoitus oli tuottanut tulosta.

Seuraava rata oli minun mielestä "helppo" joten omat odotukset oli korkealla, ajattelin että tältä radalta saisi nollat ratavirheitten osalta se että riittääkö nopeus oli kokonaan toinen juttu. Mutta ei päästy kovinkaan pitkälle kun Iita seurakoiramaisesti päätti mennä moikkaamaan tuomaria, joten päätin keskeyttää suorituksen siihen. Eli taas hylkäys.

Ennen viimeistä rataa vein Iitan uimaan siinä toivossa että se lopulta heräisi ja jaksaísi keskittyä suoritukseen. Itse rata oli aika mielenkiintoinen, mm. oli kolme putkea peräkkäin ja ne sai suorittaa missä järjestyksessä tahansa, en koskaan aiemmmin ole kuullut moisesta.

No startti meni hyvin, Iita oli tosi nopee ja puomikin mentiin lentämällä, sit pari hyppyä ja yksi meni pitkäksi ( siinä taas ohjaaja ei ollut hereillä) kun tätä sit yritin korjata niin Iita oli taas sillä päällä et ei kiinnosta, joten jätin radan siihen.

Toivottavasi nuo ratojen lopetukset saisi Iitan ajattelemaan että mitä varten siellä ollaan, ja suunta näyttää olevan ihan hyvä, kun ajatellaan Kuopiota ja nyt omia kisoja. Annetaan vielä ajan kulua ja yritetään syksyllä kisata kun motivaatio on kohdallaan. Itselle jäi kisoita ihan hyvä mieli kun tietää mitä tapahtui. Ja tietenkin pitää onnitella oman seuran jäseniä hyvästä menestyksestä ! :)