Suurimmat uutiset tältä erää voi lukea blogista osiosta Helmin pennut, tässä nyt hieman päivitystä meidän muihin kuulumisiin.

Wilman pentusista ollaan saatu jokunen kuvanen ja varsinkin Nella-neitonen muistaa meitä kuvillaan ja kuulumisillaan todella kiitettävästi. Pikkuisesta pentusesta on kasvanut jo kuulemma varsin virkeä nuori neitonen, jolla on omaa tahtoa ja tulisuutta kuulemma myöskin. Kuvia voi katsella galleriasta ja sinne linkki myös Nellan omalta sivulta kasvaa/poseeraa kohdasta. Dana muisti meitä kuvilla nimiäisistään, neitosesta kaipailtaisiin uusia kuvia ja kuulumisia myöskin. Vili päästäänkin näkemään reilun viikon kuluttua, kun lomaillaan 12 viikkoa Katinkullassa niin käymme sitten nuorta herraa samalla katsomassa kotonaan

Muuten vietellään aika lailla hiljaiseloa ja odotellaan kevättä. Seuraavaksi suunnataan kulkumme Kiihtelysvaaran näyttelyyn huhtikuun 11. päivä, jonne lähtevät Fanni-neitonen ja Helmiäinen. Sittenpä seuraava näyttely taitaa olla Fannin kohdalla Pieksämäki kesäkuussa. Nella pyörähtää ekan kerran kehässä Kuopiossa elokuun alkupuolella parina päivänä. Neiti saattaa myös päästä esiintymään kera Fannin Haukiputaalla syyskuussa. Siinäpä taitavat olla meidän tämän hetken näyttelysuunnitelmat tälle vuodelle.

Seuraavat agikisat ovat luvassa vasta toukokuussa Kuopiossa, jonne isännyys siis suuntaa Iitan kanssa. No, seuraavana viikonloppuna Kuopion kisoista onkin sitten kisat Maaningalle, jonne siis Iita pääsee myös. Sittenpä kesäkuussa kisoja olisikin muutamat, Kajaanissa, kotikisat täällä Iisalmessa ja kisat Kuopiossa. Heinäkuussa Maaningalle, elokuussa Kuopiossa ja Maaningalla ja lokakuussa Siilinjärvellä. Iita viedään kisoihin ja Helmi palaa kisakentille toivotun mammaloman jälkeen

Cavaliertapaamisia jatketaan entiseen malliin eli joka toinen keskiviikko klo 18.30 Agrin pihalla, seuraava tapaaminen onkin tulevana keskiviikkona eli 17.3. Tervetuloa vaan kaikki cavat sinne omistajineen! Josko allekirjoittanutkin pääsisi sinne pitkästä aikaa kera Iitan ja Fannin, jos vaan saadaan neitonen hoitopaikastaan keskiviikkoon mennessä takaisin  Hyvä kun viihtyy, aina parempi niin.

Kiitosta täytyy antaa Helenalle ja perheelle, kun otitte Iitan viikonlopuksi hoitoon ja pääsimme hyvin mielin Helsinkiin. Täällä ainakin on aikas väsynyt koira, josko Eetu ja Oskukin saivat oman osansa väsymyksestä! Ja kiitos myös Arjalle perheineen Fannin hoidosta! On ihanaa, kun on näitä avuliaita ihmisiä, joille voi koiria olla hoitoon antamassa Eemeli ja Wilma viettivät viikonloppua mummulassa ja siellä hyvin kuulemma viihtyivät, mitä nyt Wilma oli hieman torstai-iltana odotellut meitä neitiä hakemaan mutta ilmeisesti todennut odottamisen turhaksi ja ollut loppuajan kuin kotonaan. Kiitosta myös sinne suuntaan!

Mutta nyt vaan odotellaan ja toivotaan sormet ja varpaat pystyssä meidän matkalta tuliaisia.