Viikonlopun reissaamisesta toinnuttu, tulihan sitä auton mittariin perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan 1200 kilometriä ja melkeinpä tuosta noin vain :) Mutta aloitellaan edellisestä viikonlopusta ja Rantasalmen näytelmästä.

Meillähän oli isännyyden kanssa kamala mietintä käynnissä, että miten koirat esitetään, kun Wilma ja Helmi nyt samassa luokassa ovat ja vieläpä perä kanaa. Alkusuunnitelmana oli, et minä menen Wilman kanssa ja Helmi saa isännyyden narun päähän. Mutta eihän se Wilma minun kanssa halunnut sitä touhua harrastaa ja niinpä kehään mentiin ihan toisin päin ja hyvä niin. Helmi meni omasta mielestäni tosi hyvin, malttoi seistä ja kuunteli minua ja esiintyi ihan iloisesti. Tuloksena neidille EH ja pelon sekaisin tuntein menín kehän laidalle seuraamaan miten Wilma käyttäytyi. Hienostihan se neiti siellä seisoi ja esiintyi ja tulos yllätti meidät molemmat täysin ERI. Luokassa oli 4 osanottajaa ja Wilma hienosti ERI2 ja Helmi EH4. Arvostelut tulevat molemmille omille sivuilleen, kunhan minä ne sinne saan kirjoiteltua.

On tässä ollut mukamas niin kiire ettei ole edes joutanut kotisivuja päivittelemään saatika sitten tänne kirjoittelemaan. Tosiaan viikonloppu meni reissaten, mutta reissussa oli mukavaa. Otimme perjantaina iltapäivälle suunnan kohti Rovaniemeä ja Ace-pojan kotia, jossa Marika ja Jarmo ja tietenkin pojat meitä innolla odottelivat. Kiitos vaan vielä kerran lämpimästä vastaanotosta ja toivottavasti näemme taas pian! Ace oli kovasti kasvanut ja miehistynyt. Kuvia galleriaan piakkoin.. Yövyimme Rovaniemellä ja lauantaiaamuna matkamme jatkui kohtí Arpelaa ja Helmin kasvattajaa. Kiitoksia Annelle hyvistä neuvoista ja juttutuokiosta! Helmiä kävimme siellä näyttämässä ja Anne olikin tyytyväinen neitiin. Sieltä ajelimme Kemiin ja Iitan kasvattajan luo Chirpy-päiville. Siellä näimme pitkästä aikaa Iitan Minttu-siskon ja monia muita Chirpyläisiä ja mukavaa oli. Ilmakin suosi meitä ja koiria ja kisailuistakin saimme mukaamme mukavia palkintoja. Helmi oli mm. juoksukilpailun 2 ja Iita leikkimielisen agikilpailun 2. Wilmahan tyytyi kisailuja seuraamaan sivusta. Illan päälle ajelimme vielä Ylivieskaan, jossa sunnuntaipäivä menikin näyttelyssä,josta tuloksena Helmille EH ja Wilmalle H.  Seuraavat näytelmät ovatkin Kuopiossa 1.8 ja sitten Tampereella 30.8, jonne saamme mukaamme myös Minni-neitosen, josta myös on sukeutunut varsin viehkeä neitinen, kiitos Saara kuvista!

Eemeli viettää koiranpäiviä maalla. Pakoilee siellä yli-innokkaita kissankakaroita, jotka mielellään viettäisivät päivänsä kiinni Eemelin kyljessä nukkuen. Eemeli-rassukka menetti niille makuupaikkansa ja niinpä se saa makoilla mummolassa sohvalla :)) Kissat saavat siis tyytyä pienempiín koiriin ja Wilma saa taas olla varaäitinä näille karvakerille. Niistäkin laitellaan kuvia galleriaan, eipähän aina ole kuvia pelkistä koirista ;)