Ihan ensimmäisenä pitää hehkuttaa eilistä Tampereen näyttelyä ja Oskun, Revonpesän Rinssi Rohkean ensimmäistä kehäesiintymistä :) Herra oli ainut urospentuluokassa ja sai KP ja oli sitten lopulta VSP-pentu! Kyllä siinä isännän kanssa oltiin iloisia ja ylpeitä Osku-mussukasta, vaikka ei oma koira olekaan. Hienon suorituksen teki myös Minni, Revonpesän Rinsessa Ruusu, joka esiintyi edukseen, mutta oli tuomarin mielestä vielä kokematon eikä sijoittunut luokassaan, mutta tästä on hyvä jatkaa Minnin kanssa eteenpäin. Kiitoksia Helenalle hienosta työstä Oskun kanssa ja samaa voisi sanoa Saaralle Minnin kanssa tehdystä työstä. Teistä voidaan olla hyvin ylpeitä ja samoin tietysti koirista :)

Helmi ja Wilma jatkoivat tutuksi tullutta rataa ja saivat molemmat EH:n. Helmin pirulainen olisi mielummin kantanut kiviä suussaan kuin esiintynyt kauniisti ja kivi kädessä saikin neidin hännän heilumaan ihan eri tahtiin kuin nakin palanen.. Ei meillä vaan ole kivihullua Helmi-neitiä, ei ollenkaan. Mutta tosi kauniisti Helmiäinen jaksoi kuitenkin esiintyä ja olla. Nytpä neitonen viettää hieman sapattivapaata näyttelyistä ja keskittyy agilityn treenaamiseen.

Wilma esiintyi taas hieman ujosti, mutta kauniisti. Wilma sai myös uuden, innokkaan ja ennen kaikkea komean ihailijan Maksista, terveisiä vaan sinne Helsingin suuntaan! Kovasti oli Maksi tulossa Wilma-neitiä moikkaamaan häkkiin, mitkä lie herralla olleet sitten ne ajatukset Wilman tilan huomioon ottaen ;) Wilmakin pitää nyt taukoa näytelmistä ja keskittyy olemaan ihana seuralainen, aina valmiina lenkille ja iloiseen touhuiluun.

Minni vietti meillä siis useamman päivän ja saimme tutustua neitiin ihan uudelleen. Neitosesta on kasvanut todella kaunis ja hurmaava neiti, pitkäjalkainen on samalla tavalla kuin Iitakin pentuna. No, onko nyt enää niin pentu kun ensimmäiset juoksutkin ovat jo kohta takana ja isoksi neidiksi sitä voidaankin jo sanoa. Minni oli todella reipas koko vierailunsa ajan ja Helmistä se sai tosi hyvän kaverin itselleen. Kissojen ihmettelykin vaihtui vauhdikkaaseen leikkiin ja mekin saimme useamman suukon ja hännän heilutuksen tämän 4 päivän aikana. Toivottavasti näämme taas pian!