Oliskohan  taas perinteisesti aika muistella edellistä vuotta ja tuumata mitä tälle vuotta voisi tehdä wink

Viime vuosi sujui meillä hyvin navettapainotteisesti jostain kumman syystä...
Pari kertaa meidän koiruuksia nähtiin näyttelykehissä, joissa tulokset olivat ihan ok meidän mielestä. Terveysasioissa testattiin monia koiria, tuloksia voinee sanoa mukaviksi, kaikki geenitestatut olivat terveitä, myös terveistä sydämistä on saatu iloita, mutta myös sivuääniä on kuultu sad Mutta sitähän se tämä kasvatustyö on, iloa ja surua peräjälkeen ja siihen kai sitä on vaan luotettava, että kun parhaansa tekee, niin sen pitäisi myös riittää. Ainakin näin me itse ajattelemme.
Koirat iloitsivat varmasti suuresti siitä, että muutimme ihan oikeasti tänne Taipaleeseen maalle ja vapauteen. On iso piha missä touhuta ja pellot likellä, remmilenkit ovat aikas lailla unholaan jäänyt asia. Viime vuosi oli kaikenkaikkiaan ihan mukava vuosi.

No tälle vuotta sitten.. Vipinää ja touhua ainakin luvassa tälle alkuvuodelle on. Helmin viisikko jaksaa hyvin, painot on ipanoilla nousseet ihan kivasti ja näyttää siltä, että viisikko tästä pentueesta muodostuu. Yksi tyttönen lähti sateenkaarisillalle, kovasti harmitellaan asiaa vieläkin. Mutta eipä nämä asiat ole aina omassa päätösvallassa.
Nella-neitosen masu leviää kivasti, maanantaina käydään kurkkaamassa röntgenin avulla montaako odotellaan ja synnystystä odotellaan sitten viimeistään viikon päästä viikonloppuna. Eletään siis jänniä aikoja.
Helmin pentueessa on vielä vapaita pentuja, mutta heistä tiedotellaan myöhempänä, kunhan nyt vielä tovin varttuvat ja kunnes nähdään mitä Nella aikaiseksi saa.

Näyttelyrintama näyttää tälle vuotta vielä aikas hiljaiselle.. Kasvatteja toiveillaan vuoden mittaan kehissä nähtävän. Ensi esiintymisen kehissä tekee R. Vili Vilperi viikon päästä Tamminäyttelyssä, toivotaan Vilille onnea! Iisalmessa on näyttely elokuussa, sinne sitten koetetaan suunnata mahdollisimman suurella joukolla omien sekä kasvattien osalta wink

Mitähän sitä muuta.. No katsellaan mitä vuosi tuo tullessaan. Eihän sitä koskaan tiedä cheekywink

Onnea vaan kaikille tälle vuotta!